Cena

49.99€
Vključ. DDV
Brezplačna dostava

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Scitec Jumbo

Najnovejši proizvod za povečanje mišic in moči za tiste, ki jim je pridobivanje mišične mase in moči zelo težak in počasen proces. Izdelek ima številne dodatke:

  • 50 gramov beljakovin po obroku!
  • jumbo-size anabolična matrica!
  • Ultra-sestavljen izvor ogljikovih hidratov: ovseni kosmiči, vitargo & palatinoza!
  • Ne vsebuje sladil!

Jumbo je gainer, ki zagotavlja telesu dovolj hranljivih stvari za željen razvoj. JUMBO v obroku vsebuje 50 g najkvalitetnejših beljakovin in veliko dozo hitro in počasno absorbirajočih ogljikovih hidratov.  

Uporaba:

V interes maksimalnih rezultatov dnevno vzemite vsaj eno celotno dozo. Točno količno obroka prilagodite vaši telesni masi in aktivnosti. Uporabljate ga lahko kontinuirano cel dan, ali okrog treninga.

  • 1 obrok = 2 merici

Priporočilo doziranja: JUMBO se jemlje samo pred vadbo za energijo in po njem za okrevanje. Nikakor se ne preporoča pred spanjem,  na treningu ali v večji količini kot je priporočena - v vsakem od naštetih slučajev je rezultat maščoba namesto mišične mase. Seveda telo vso neizkoriščeno energijo vglavnem skladišči v obliku maščobnega tkiva! V shaker najprej dajte 5 dcl mleka ali vode,  nato 2 merici - okrog 100 g prau. Od dobljene tekočine 1,5 do 2 uri pred treningom s počasnimi požirki popijte  80% vsega napitka. S to količino boste pokrili ENERGETSKE POTREBE ORGANIZMA za približno 1 uro treninga. Ostalih 20% popijte takoj po koncu treninga, da telesu omogočite OKREVANJE.

Sestava:

Sestava

1 obrok*

Kalorije

430 kcal

Kalorije iz maščob

26 kcal

Beljakovine

23,5 g

Ogljikovi hidrati

70,6 g

Od tega sladkorji

17,4 g

Maščobe

2,82 g

Od tega zasičene maščobe

0,94 g

6 CARB MATRIX

Dextrose, Oat Flour, Palatinose™ (Isomaltulose: Time_Released, Low Glycemic Index Designer Carbohydrate), Maltodextrin, Fructose, Vitargo®)

72,94 g

"JUMBO SIZE" ANABOLIC MATRIX

4,12 g

ABSORPTION BOOSTERS

Naringin, BioPerine® (Piperine)mg

13,1

Pakiranje:

4400 g

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia