Sci-Muscle kazein

Nadomestni obroki vključujejo vse izdelke, ki so namenjeni nadomestitvi našega običajnega obroka, povečanju dnevnega vnosa kalorij ter zagotavljanju energije in okrevanja v daljšem časovnem obdobju. Njihov glavni namen je biti praktični, saj so izdelki te kategorije zaradi enostavnosti priprave in uživanja zelo zaželeni.

Kazeinske beljakovine imenujemo tudi nočne beljakovine, ker zagotavljajo počasno, a konstantno oskrbo z aminokislinami v krvni obtok. Ta proces lahko traja več ur, odvisno od posameznikove presnove. Pridobiva se iz svežega mleka, kateri vsebuje več kot 80 % beljakovin in se iz njega ekstrahira s posebnim postopkom ultrafiltracije. Njihova glavna značilnost je počasna prebavljivost, vsebujejo globule (micele), ki niso topne v tekočini, zaradi česar je njihova prebava počasnejša v primerjavi z drugimi viri beljakovin. Poraba kazeina v telesu zagotavlja enakomerno zvišanje ravni aminokislin in tako podpira anabolični proces v telesu. Priporočljivo ga je jemati pred spanjem ali čez dan in v tem primeru je lahko odličen nadomestek obroka.

V to kategorijo spadajo tudi večkomponentni proteini. V sestavi vsebujejo več virov beljakovin in najpogostejši so sirotkine beljakovine, kazeinske beljakovine, jajčne beljakovine, goveje beljakovine in sojine beljakovine. Njihova prednost je v tem, da večkomponentni protein združuje vse najboljše vire beljakovin, ima nekoliko krajši čas absorpcije kot kazein in ima tudi visoko biološko vrednost. Tako kot kazeine jih je priporočljivo jemati pred spanjem ali čez dan, lahko pa služijo tudi kot odličen nadomestek obroka.

Novo

Filtriraj
Cena
Razpon: 20 € - 27
Brand
Dieta / Vrsta prehrane
Ne vsebuje
Odstotek proteina
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
-40%
Casein, 900 g

Sci-Muscle
Prvotno: 34.99 €
20.99 €


NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia