Cena
Razpon: € -
Kategorija

ProAction

Razvrsti po:
ProAction
10.49€
Magnesio e Potassio je prehransko dopolnilo s kreatinom v priročnih vrečkah, zasnovanih za ravnovesje elektrolitov. Uporaben za obnavljanje tekočin in soli, izgubljenih med in po fizičnem naporu. Uporaba: Vsebino vrečke zmešajte v 200 ml vode i..
ProAction
3.79€
Pink Fit® WafHER Ball so hrustljave beljakovinske vafljeve kroglice z lešnikovo kremo, ki nimajo obliva. So okusna novost Pink Fit, ki jo lahko vzamete s seboj v telovadnico ali službo. Priročna zaloga beljakovin in energije z odličnim okusom! Ses..
ProAction
18.29€
Pink Fit® Thermo Slim je prehransko dopolnilo na osnovi zelenega čaja, zelene kave in L-karnitina, primerno za odvajanje telesnih tekočin, za pomoč pri uravnoteženju teže ter kot podpora pri presnovi. Ima antioksidativne lastnosti. Posebno primeren z..
ProAction
16.99€
Pink Fit® Cellulite je prehransko dopolnilo na osnovi ananasa, centele in pilosele, ki deluje pri zmanjšanju videza celulita, odvajanju telesnih tekočin ter lajšanju občutka težkih nog. Uporaba: Vzemite 2 tableti na dan z veliko vode. Navedb..
ProAction
9.29€
Mineral Plus je izotonična fiziološka raztopina, ki je namenjena ponovnemu vnosu tekočin in soli, ki smo jih izgubili med in po fizičnem naporu s potenjem, še posebej je bogata z natrijem, magnezijem in kalijem. Med drugim preprečuje nastanek mišični..
ProAction
1.29€
Mineral Plus je izotonična fiziološka raztopina, ki je namenjena ponovnemu vnosu tekočin in soli, ki smo jih izgubili med in po fizičnem naporu s potenjem, še posebej je bogata z natrijem, magnezijem in kalijem. Med drugim preprečuje nastanek mišični..
ProAction
2.19€
Mineral Plus Magnezij + Kalij je izotonično prehransko dopolnilo na bazi magnezija, kalija in karnitina, pripravljen za popolno hidracijo in regeneracijo. Uporaba: Priporočljivo je konzumirati 2 gela na dan, med telesno aktivnostjo. Navedba:..
ProAction
2.19€
Carbo Sprint Volata je praktičen enoodmerni energijski dodatek na osnovi ogljikovih hidratov (dekstroza, fruktoza, maltodekstrin), ki ponuja zelo hitro absorpcijoin takojšnjo oskrbo z energijo. Izdelek je obogaten tudi s karnitinom in kofeinom, ki..
ProAction
2.59€
Prehransko dopolnilo Carbo Sprint Ultra Race v tekočem gelu je pripravljeno za pitje, saj je izotonično. Za njegovo zaužitje ne potrebujete vode. Izdelano je s posebno mešanico ogljikovih hidratov MA3X z različnimi absorpcijskimi časi, zato je lahko ..
ProAction
3.59€
Carbo Sprint NRG Plus je popoln energijski dodatek na osnovi ogljikovih hidratov z dodanimi vitaminom B6, tavrinom, kofeinom, magnezijem in kalijem, ki lahko najbolje poskrbijo za različne potrebe vzdržljivostnega športnika. To je najpopolnejši iz..
ProAction
2.19€
Carbo Sprint BCAA je popolno prehransko dopolnilo za športnike, ki potrebujejo takojšnjo energijo in moč. Izdelek poleg maltodekstrinov, oblike energije s hitro absorpcijo in postopnim sproščanjemvsebuje tudi razvejane aminokisline (BCAA), ki pred..
ProAction
20.99€
Carbo Plus je popolno prehransko dopolnilo za športnike, ki potrebujejo takojšnjo energijo in moč. Poleg maltodekstrinov, oblike energije s hitro absorpcijo in postopnim sproščanjem, ter dekstroze in izomaltuloze je ta izdelek sestavljen iz uravnotež..
ProAction
19.99€
Basico 5 je prehransko dopolnilo na osnovi alkalnih mineralnih soli. Vsebuje cink, ki pomaga pri normalni kislinsko-bazični presnovi, magnezij, ki prispeva k ravnovesju elektrolitov v telesu, ter kalcij in alge klorela z antioksidativnim delovanjem. ..
Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia