Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Pravila nagradne igre "Pozer poletja 2016"

Pravila nagradne igre "Pozer poletja 2016"

Člen 1

Organizator nagradne igre pod nazivom „Pozer poletja“, je Polleo Adria d.o.o. Zagreb, Ozaljska 110, OIB: 12791380945. Nagradna igra je organizirana z namenom  promocije spletne trgovine PolleoSport.si.

Člen 2

Nagradna igra bo potekala v obdobju od 21. julija 2016 do 09.septembra 2016, do 13. ure.

Člen 3

Nagradna igra bo potekala na Facebook strani Polleo Sporta preko aplikacije in instagrama. Pravico do sodelovanja imajo vsi, ki v trajanju nagradne igre objavijo (uploadajo) svojo fotografijo preko facebook aplikacije ali preko javnih (public) objav fotografij z hashtagi #pozerpoletja2016 #polleosport na Instagramu. Vse neprimerne, žaljive in eksplicitne fotografije, kot tudi tiste, ki niso povezane s tematiko nagradne igre, bodo odstranjene in ne bodo upoštevane v nagradni igri.

Člen 4

Vsak udeleženec lahko neštetokrat sodeluje v nagradni igri. Pogoj za sodelovanje je starost nad 16 let.

Člen 5

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni in njihovi ožji družinski člani.

Člen 6

Nagradni sklad se sestoji iz:

1. nagrada:

  • MyProtein Impact Whey Protein z okusom 5kg x3kom
  • Majica Polleo Sport x1kom
  • Zapestnica Polleo Sport x1kom
  • Polleo Sport shaker x1kom
  • Polleo Sport obesek x1kom

2.-5. nagrada:

  • Majica Polleo Sport x1kom
  • Zapestnica Polleo Sport x1kom
  • Polleo Sport shaker x1kom
  • Polleo Sport obesek x1kom

Člen 7

Nagrajenci bodo izbrani na podlagi najvećjega števila glasov preko aplikacije na facebook strani Polleo Sporta v času od 01.09.-08.09.2016. Ime nagrajencev bo objavljeno v petak 9. septembra 2016 ob 13. uri.

Člen 8

Imena nagrajencev bodo objavljena na Facebook strani Polleo Sport Slovenije. Dobitnik je dolžan, da v roku 24 ur pošlje svoje podatke oziroma podatke osebe, ki prevzema nagrado, v 'inbox'  sporočilo na Facebook strani. V kolikor se nagrajenec ne odzove na obvestilo o prejemu nagrade v danem roku, se šteje, da se nagradi izrecno odpoveduje. S tem jim organizator nagradne igre ni dolžan izročiti nagrade in je prost vseh obveznosti do nagrajenca. Sodelujoči v nagradni igri – nagrajenci – se strinjajo z javno objavo imena in fotografije za potrebe organizatorja nagradne igre.

Člen 9

Polleo Sport bo nagrajenca o prejeti nagradi obvestil 9. septembra, na dan razglasitve. Nagrajenci bodo nagrado prejeli v roku 7 dni od razglasitve.

Člen 10

Po prevzemu nagrade se prekinejo kakršnekoli nadaljnje obveznosti organizatorja nagradne igre do nagrajenca.

Člen 11

V primeru, da se v žrebanje vključi manj sodelujočih kot je na voljo nagradni v nagradnem skladu, se dodeli toliko nagrad, kolikor je bilo sodelujočih v nagradni igri. Ne podeljene ali neprevzete nagrade se prodajo na javnem natečaju, sredstva pridobljena s prodajo bodo postala del državnega proračuna Republike Hrvaške.

Člen 12

Nagradna igra se lahko prekine samo v primeru okoliščin za katere organizator ni odgovoren in jih ni mogel preprečiti, odpraviti ali se jim izogniti. V tem primeru bodo sodelujoči obveščeni preko Facebook strani.

Člen 13

Udeleženci v nagradni igri soglaša s pravicami i dolžnostmi teh pravil.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia