Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Pravila nagradne igre "Osvoji Black Card"

Člen 1.

Organizator nagradne igre pod imenom »Osvoji Black Card« je Polleo Adria d.o.o., Samoborska 134, 10000 Zagreb.

Člen 2.

Promocijsko obdobje za omenjeno nagradno igro se zaključi ob 2.12.2019, 23:59. Vse zahteve morajo biti izpolnjene do 23:59 na datum 2.12.2019

Člen 3.

Kaj je Black Card? Black Card je ekskluzivna kartica trajnih popustov, ki prinaša do 30% popusta na celoten asortiman izdelkov v Polleo Sport poslovalnicah in v spletni trgovini.

Popusti, ki jih prinaša Black Card:

  • 30% popusta na celoten asortiman iz kategorije oblačil in obutve
  • 20% popusta na celoten asortiman iz kategorije vitamini in zdravje, dieta in hujšanje, povečanje mišične mase, športna prehrana (razen proteinov), fitness naprave in oprema, borilna oprema.
  • 15% popusta na celoten asortiman iz kategorije proteini in gadgeti

Kartica velja 6 mesecev od dneva izdaje, vendar se lahko trajno koristi za nakupe v Polleo Sport spletni trgovini. Akcije in popusti se ne seštevajo.

Člen 4.

Za sodelovanje v nagradni igri, se je potrebno v času trajanja promocijskega obdobja prijaviti na spletni strani:

http://promo.polleosport.si/blackfriday

Na spletni strani je potrebno vnesti svoj e-mail naslov, v  za to predvideno polje. Z vnosom e-mail naslova se prijavljate na Polleo Sport newsletter. Vsak sodelujoč je odgovoren za točnost vnosa svojih podatkov.

Člen 5.

Vsak sodelujoč lahko le enkrat sodeluje v promociji. Black Card kartica velja za eno osebo in ni prenosljiva. Black Card se ne sme prodajati za komercialno korist, na bilo kakršen način.

Člen 6.

V promociji lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, stari nad 18 let. V promociji ne morejo sodelovati osebe mlajše od 18 let, niti osebe, ki ne živijo v Sloveniji. V promociji ne smejo sodelovati zaposleni organizatorja in njihove družine.

Člen 7.

Black Card bo osvojila ena oseba. Razglasitev dobitnika nagrade bo na datum 3.12.2019. Dobitnik bo o nagradi obveščen preko e-mail naslova, ki ga je navedel ob prijavi. Dobitnik se mora javiti v roku 5 dni. Nagrado prejme oseba, ki izpolni vse zastavljene korake.

Člen 8.

Nagrada bo poslana na naslov, ki ga dobitnik navede kot naslov za prevzem nagrade.

Člen 9.

Nagradna igra se lahko prekine v primeru, da nastopijo okoliščine za katere organizator ni odgovoren, jih ne more preprečiti, se jim izogniti. Sodelujoči bodo v primeru prekinitve nagradne igre obveščeni preko Facebook strani.

Člen 10.

Omejitve odgovornosti: Promotor ni odgovoren za sodelujoče, ki sodelujejo v tej promociji. Promotor ni odgovoren za vnose, ki niso uspešno zaključeni zaradi tehničnih napak kakršnekoli vrste.

Člen 11.

Sodelujoč, ki sodeluje v nagradni igri se strinja s pravili in obveznostmi iz teh Pravil.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia