Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Pravila nagradne igre "Osvoji Black Card paket"

Člen 1.

Pravica do sodelovanja: V promociji ne morejo sodelovati direktorji, menedžerji in zaposleni ter ožji družinski člani direktorjev, menedžerjev in zaposlenih v podjetju Polleo Adria d.o.o. kot tudi agencije ali druga podjetja, povezana s to promocijo. V promociji lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, stari nad 18 let. V promociji ne morejo sodelovati osebe mlajše od 18 let, niti osebe, ki ne živijo v Sloveniji. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to promocijo, se obrnite na: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.
 

Člen 2.

Nosilcu promocijske kode vsaka koda daje eno udeležbo.
 

Člen 3.

Promocijsko obdobje za omenjeno nagradno igro se prične ob 09:00 uri, 19. 11. 2020 („Datum začetka“) in zaključi ob 23:59 uri, 30. 11. 2020 („Datum zaključka“). Vse zahteve morajo biti izpolnjene do 23:59 na datum 30. 11. 2020. Po končnem datumu promocije zahteve ne bodo več sprejete.
 

Člen 4.

Sodelujoč, ki sodeluje v tej promociji sprejema te Pogoje koriščenja.
 

Člen 5.

Kako sodelovati: Za sodelovanje v promociji morajo udeleženci vpisati svoj elektronski naslov na spletni strani promo.polleosport.si/blackfriday. Polleo Adria si pridržuje pravico, da diskvalificira vsakega udeleženca, ki ne vnese veljavnega e-poštnega naslova.
 

Člen 6.

En dobitnik dobiva Black Card paket, v katerem se nahaja:

1x 2,27 MeFirst: Premium Hydrowhey

10x Hustle Bar

Vrednost tega paketa znaša 95,90 EUR.

 

Člen 7.

Kaj je Black Card? Black Card je ekskluzivna kartica trajnih popustov, ki prinaša do 30% popusta na celoten asortiman izdelkov v Polleo Sport poslovalnicah in v spletni trgovini.

Popusti, ki jih prinaša Black Card:

  • 30% popusta na celoten asortiman iz kategorije oblačil in obutve
  • 20% popusta na celoten asortiman iz kategorije vitamini in zdravje, dieta in hujšanje, povečanje mišične mase, športna prehrana (razen proteinov), fitnes naprave in oprema, borilna oprema.
  • 15% popusta na celoten asortiman iz kategorije proteini in gadgeti

Kartica velja 6 mesecev od dneva izdaje, vendar se lahko trajno koristi za nakupe v Polleo Sport spletni trgovini.

Akcije in popusti se ne seštevajo.

 

Člen 8.

Omejitev od odgovornosti: Promotor ni odgovoren za udeležence, ki sodelujejo v tej Promociji. Promotor ni odgovoren za vnose, ki niso uspešno izvršeni zaradi tehnične napake katere koli vrste (vključno s tehničnimi prekinitvami spletnega mesta ali zrušenjem spletne strani). Promotor te agencije in podjetje povezano s to Promocijo, ne odgovarja za kakršno koli izgubo, strošek ali škodo, ki bi nastala zaradi malomarnosti, katere koli osebe v zvezi s to Promocijo ali s sprejemanjem ali koriščenjem nagrade, razen kakršne koli odgovornosti, ki je po zakonu ni mogoče izključiti (vključno z osebno telesno poškodbo ali smrtjo, ki je posledica malomarnosti in goljufije) pri čemer je ta odgovornost omejena na minimum, ki ga dovoljuje zakon.

 

Člen 9.

Prenosljivost popustov za Black Card: Black Card ni dovoljeno prodajati v komercialne namene na kakršen koli način, vključno z, vendar ne omejeno na, spletnimi mesti dražb. Če promotor izve, da je "Black Card" na voljo za prodajo, ali je kupljena nakup ali prodana, si pridržuje pravico, da zavrne priznanje popustov za "Black Card".

 

Člen 10.

Nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva in je ni možno menjati za gotovino ali katero koli drugo obliko nadomestila. Vsak udeleženec je odgovoren za točnost vnosa svojih podatkov. Če udeleženec poda nepopolne ali napačne informacije, bo udeleženec izgubil nagrado. Denar kot nobena druga oblika kompenzacije ne bo izročena. Nagrade so odvisne od razpoložljivosti, in če ti predmeti / izdelki niso več dostopni, si Polleo Adria pridržuje diskrecijsko pravico, da jih nadomesti z nadomestno nagrado enake ali večje vrednosti.

 

Člen 11.

Če iz kakršnega koli razloga te promocije ni mogoče izvesti tako, kot je bilo načrtovano, ali obstaja kak drug razlog, ki je zunaj nadzora Promotorja, ki škodi ali vpliva na administracijo, varnost, pravičnost, poštenost ali pravilno izvajanje te Promocije, Promotor lahko po lastni presoji začasno ustavi, prekine, menja ali odkaže promocijo, ter pogoje za vstop ali uniči kakršne koli prizadete postavke.

 

Člen 12.

Ena oseba lahko vnese samo en e-mail naslov. Ne sprejemajo se skupni, avtomatizirani, strojni vnosi, vnosi od tretjih oseb, skupinski vnosi ali več ponovljenih zahtev iz istega gospodinjstva. Polleo Adria d. o. o. si pridržuje pravico diskvalificirati katerega koli udeleženca, ki ni spoštoval pravila načina vnosa e-mail naslova. Če se katerikoli udeleženec ne drži teh pogojev vnosa e-mail naslova bo zahteva zavrnjena. Vsak poskus vnosa več e-mail naslovov v poskusu prevare ali zlorabe bo diskvalificiran, kot tudi poskus odkupa »Black Card«, avtomatizirati vnose ali nepravilnih informacij. V primeru katerega koli spora v zvezi z izvajanjem Promocije ali nagrajene nagrade, odločitev družbe Polleo Adria d. o. o. je dokončana.

 

Člen 13.

Z zahtevkom za nagrado, udeleženci potrjujejo, da Polleo Adria d. o. o. lahko hranijo in posodabljajo njihove podatke kot tudi podatke o naslovu za dostavo, ki so jih posredovali, izključno za namene Promocije. Udeleženci potrjujejo, da Polleo Adria d. o. o. ne odgovarja za ne dostavo nagrad tistim udeležencem, ki so dostavili napačen ali nepopoln naslov in da Polleo Adria d. o. o. ne bo odgovorna za zamude pri dostavi nagrad. Dostava ne bo opravljena na naslove zunaj Republike Slovenije. Po izročitvi nagrade preneha vsa odgovornost podjetja Polleo Adria d. o. o . Udeleženci se z vstopom v to promocijo strinjajo in sprejemajo, da se osebni podatki posredujejo tretji strani izključno zato, da bi se olajšala izročitev nagrade.

 

Člen 14.

Varstvo podatkov: Osebne informacije o udeležencih se bodo uporabljale samo za namene izvedbe te Promocije in brez predhodnega dovoljenja. Promotor lahko osebne podatke udeležencev posreduje svojim partnerjem, kako bi pomagal v izvajanju te promocije ali komuniciranju z udeleženci v zvezi z Promocijo. Promotorja zavezuje Zakon o varstvu podatkov, ki velja v državah, v katerih se promocija promovira.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia