Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Pravila nagradne igre BTC

SPLOŠNE DOLOČBE

1. člen

(1) Organizator nagradne igre je Polleo Adria d.o. o., Samoborska 13, 10000 Zagreb (v nadaljevanju organizator).

 

POGOJI SODELOVANJA

2. člen

(1) V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

(2) Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom in ga Polleo Adria, d. o. o. ne zaračunava.

(3) V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci Polleo Adria, d. o. o. ali njihovi ožji družinski člani.

(4) Vsak posameznik sodeluje v posamezni nagradni igri le enkrat.

 

POTEK NAGRADNE IGRE

3. člen

Nagradna igra poteka v fitnes centrih in nakupovalnih središčih v Sloveniji, v dogovoru s katerimi je Polleo Adria organiziral degustacije,  ter na landing page-u in facebook strani Polleo Sporta.

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

4. člen

(1) Datum začetka nagradne igre je 30.08.2018, zaključek nagradne igre je 15.9.2018

(2) S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da udeleženec sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri in pogoje, ki so natisnjeni na prijavnici, ter objavljeni na spletni strani.

(3) V primeru navedbe nepopolnih, nepravilnih ali neresničnih podatkov (elektronskega naslova oziroma podatkov iz 3. odstavka 8. člena Splošnih pogojev nagradnih iger) si organizator pridržuje pravico, da udeležencu sodelovanje v nagradni igri zavrne ali ga iz nagradne igre izključi.

Udeleženec izgubi pravico do nagrade, če organizator ugotovi, da:

• udeleženec ni izpolnjeval pogojev sodelovanja;

• je udeleženec kršil pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri;

• udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji ali posebnimi pogoji objavljenimi na Spletni strani in/ali jih ni izpolnil pravočasno;

• v primeru prijav: če je prijava na kakršenkoli način neustrezna.

V primeru, ko udeleženec izgubi pravico do nagrade, organizator presodi, ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.

(4) V primeru, da je udeleženec izžreban oziroma izbran za nagrajenca, ta s prevzemom nagrade podaja nepreklicno soglasje k sodelovanju z organizatorjem oz. soorganizatorjem v smislu fotografiranja nagrajenca za potrebe oglaševanja oz. objav tako pridobljenega gradiva v vseh medijih (tiskanih medijih, na spletnih straneh, facebook profilih, oglaševalskih edicijah ali drugih medijih) organizatorja oz. soorganizatorja nagradne igre brez pravice do nadomestila oz. plačila. Hkrati se odpoveduje pravici pregledovati, odobriti, nasprotovati kakršnemu koli načinu uporabe gradiva, uredniški izbiri ali izgledu materiala.

 

NAGRADE

5. člen

(1) V nagradni igri se podeljuje športna ura Suunto 3 Fitness.

(2) Nagrade niso zamenljive za drugo vrsto nagrade, izplačljive v gotovini ali prenosljive na tretje osebe.

 

ŽREBANJE NAGRAD

 6. člen

(1) Za organizacijo, izvedbo in nadzor nad potekom nagradne igre ter žrebanjem nagrajencev skrbi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja.

(2) Žrebanje nagrad bo potekalo na dan 21.9.2018, najkasneje pa v 14-ih dneh po zaključku zadnjih degustacij na sedežu podjetja organizatorja.

 

OBVEŠČANJE NAGRAJENCEV

 7. člen

(1) Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel preko zasebnega sporočila na svojem Facebook profilu ali na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre.

(2) S sodelovanjem v posamezni nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na zidu Facebook Profila in ob tem tudi označi (»tag«).

(3) Rezultati nagradne igre so dokončni. Pritožba nanje ni mogoča.

 

PREVZEM NAGRAD

 8. člen

(1) Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

(2) Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, e-poštni naslov, telefonsko številko.

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

 

VAROVANJE INFORMACIJ IN OSEBNIH PODATKOV

 9. člen

(1) Organizator Polleo Adria, d. o. o. kot upravljalec osebnih podatkov spoštuje zasebnost udeležencev posamezne nagradne igre in se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval ter obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov sprejetim pri organizatorju.

(2) Brez izrecne privolitve udeležencev posamezne nagradne igre osebnih podatkov udeležencev ne bo posredoval tretji osebi.

(3) S pristopom k nagradni igri osebe dovoljujejo, da Polleo Adria, d.o.o. navedene podatke iz prijavnice obdeluje za namene poslovanja, za obveščanje uporabnikov o novostih poslovanja in ponudbi, ter jih hrani kot dokaz te izjave.  

(4) Z dajanjem osebnih podatkov z vnosom se šteje, da soglašajo z obdelavo slednjih v marketinške namene (dostavljanje informacij, ponudb in promocijskih materialov o Polleovih produktih in/ali storitvah, izboljšanje oglaševanja Pollea in raziskovanje tržišča, ter včlanitev v Loyalty 

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia