Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Nagradna igra Kolo sreče

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra „Ne le daril polne vreče tukaj je tudi kolo sreče“ ( v nadaljevanju "promocija")

Člen 1.

Organizator nagradne igre z naslovom " Ne le daril polne vreče tukaj je tudi kolo sreče " je Polleo Adria d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB:12791380945.

Člen 2.

Pravica do sodelovanja: V promociji lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije stari najmanj 18 let. V promociji ne morejo sodelovati direktorji, menedžerji in uslužbenci Pollea Adria d.o.o., kot tudi ne vsi njihovi ožji družinski člani. V promociji ne morejo sodelovati tudi agencije ali druga podjetja povezana z omenjeno promocijo. V primeru da imate vprašanja vezana z omenjeno promocijo,se lahko obrnete na: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

Člen 3.

Prejemnik promocijske kode: vsaka koda daje pravico na enkratno sodelovanje.

Člen 4.

Promocijsko obdobje za to promocijo se prične ob 11:00, 11. decembra 2017 in se konča ob 23:59, 26. decembra 2017. Vse zahteve / prijave je treba zaključiti do konca 23:59. Po končanem datumu promocijske zahteve / prijave ne bodo več sprejete.

Člen 5.

Vsi, ki sodelujejo v tej promociji, sprejmejo te pogoje uporabe.

Člen 6.

Kako sodelovati: za sodelovanje v promociji, je potrebno na spletni strani

promo.polleosport.si vpisati svoj e-mail-naslov, ter izbrati spol. Z vnosom e-mail naslova se istočasno  prijavljate na newsletter Polleo Sporta ter s tem sprejmete vse pogoje prijave. Polleo Adria si pridržuje pravico diskvalificirati udeležence, ki ne vnesejo pravilnega e-poštnega naslova

Člen 7.

Nagrada: vsak udeleženec lahko osvoji eno izmed spodaj navedenih nagrad (ni možnosti brez dobitka):

  • 20% popusta na enkraten nakup
  • 15% popusta na enkraten nakup
  • 10% popusta na enkraten nakup
  • 5% popusta na enkraten nakup
  • QNT Light Digest Whey 500g
  • Polleo Sport Shaker
  • Polleo Sport športna torba
  • Myprotein Impact Whey Protein, 2.5 kg

Nagrada se lahko izkoristi samo na naslednji način:

Nagrajenec  se mora registrirati na Polleo Sport webshop z e-mailom katerega je koristil pri omenjeni promociji, ter kupiti izdelek v minimalni vrednosti 5 EUR, da bi se lahko izkoristila nagrada oziroma popust. V kolikor je nagrada torba, shaker ali protein, potem pri naročilu kateregakoli izdelka, priložimo nagrado kupljenim izdelkom.

Velja pravilo da se popusti in akcije ne seštevajo, tj. osvojeni popust za enkraten nakup se ne more sešteti z drugimi, že obstoječimi popusti in akcijami.

Člen 8.

Omejitev odgovornosti: Promotor ni odgovoren za udeležence kateri sodelujejo v omenjeni Promociji. Promotor ni odgovoren za vnose, ki niso bili uspešno izvedeni zaradi tehničnih napak katere koli vrste (vključno, vendar ne omejeno  na,tehnične napake internetne strani ali prekinitev delovanja internetne strani). Promotorji teh agencij in podjetij, ki so povezani z omenjeno promocijo, ne bodo odgovorni za kakršno koli izgubo, stroške ali škodo, ki bi nastala zaradi malomarnosti katerekoli osebe v zvezi z omenjeno promocijo ali sprejemanjem ter uporabo nagrad, razen za kakršno koli odgovornost, ki je ni mogoče izključiti zakonom (vključno z osebnimi poškodbami ali smrtjo zaradi malomarnosti in goljufije), je v tem primeru ta odgovornost omejena na najmanjši obseg, ki ga dovoljuje zakon.

Člen 9.

Prenosljivost in / ali zamenjava: nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva in je ni mogoče zamenjati za denar ali drugo obliko plačila. Vsak udeleženec je odgovoren za točnost vnosa podatkov. Če udeleženec zagotovi nepopolne ali napačne podatke, udeleženec izgubi nagrado. Denar kot katera koli druga oblika odškodnine ne bo dostavljen. Nagrade so predmet razpoložljivosti in če ti predmeti niso več na voljo, si Polleo Adria pridržuje pravico, da to nadomesti z nadomestno nagrado, ki ima enako ali večjo vrednost.

Člen 10.

Prodaja: nagrade ni mogoče prodati za komercialne koristi na kakršen koli način, vključno s spletnimi dražbenimi mesti, vendar ne omejeno nanje. Če promotor ugotovi, da je katera koli zmagovalna nagrada, ki je na voljo za prodajo, kupljena ali prodana, si pridržuje pravico, da zavrne priznanje pravice do zmagovalne nagrade.

Člen 11.

Če se iz kakršnega koli razloga ta promocija ne more izvajati v skladu z načrtom ali če obstaja kakšen razlog, ki ne more biti pod nadzorom promotorja, ki škoduje ali vpliva na upravljanje, varnost, poštenost, celovitost ali pravilno izvajanje te promocije, lahko Promotor po lastni presoji, prekine, spremeni ali zaustavi promocijo, ter pogoje vpisa ali prekliče vse prizadete predmete.

Člen 12.

Ena oseba lahko vnese le en e-poštni naslov. Skupine, samodejni, strojno podprti vpisi tretjih oseb, vpisi skupin ali več dvojnikov in zahtev istega gospodinjstva niso sprejeti. Polleo Adria d.o.o. si pridržuje pravico, da diskvalificira vsakega udeleženca, ki ne upošteva pravil za vnos e-poštnega naslova. Če kateri koli udeleženec ne upošteva teh pogojev za vpis e-poštnega naslova, bo zahtevek zavrnjen. Vsak poskus vnosa več e-poštnih naslovov v namenu goljufije ali zlorabe bo diskvalificiran, ter tudi poskus nakupa nagrad, avtomatiziranih vnosov ali posredovanja napačnih ali nepravilnih podatkov. V primeru kakršnega koli spora v zvezi s promocijo ali nagrajevanja je odločitev družbe Polleo Adria d.o.o. končna.

Člen 13.

Udeleženci nagradne igre potrjujejo, da Polleo Adria d.o.o. lahko hrani in posodablja njihove podatke, kot tudi informacije o dostavljenem naslovu samo za namen izvajanja promocije. Udeleženci nagradne igre potrjujejo, da Polleo Adria d.o.o. ni odgovoren za neizplačevanje nagrad tistim udeležencem, ki so navedli napačen ali nepopoln naslov, in da Polleo Adria d.o.o. ne bodo odgovorni za zamude pri dobavi nagrade. Dobave ne bodo na naslove zunaj Republike Slovenije. Po prejetju nagrade preneha vsa odgovornost za Polleo Adria d.o.o. Z udeležbo v tej promociji udeleženci priznavajo, da so osebni podatki dostavljeni tretji osebi samo zato, da olajšajo dostavo nagrade.

Člen 14.

Varstvo podatkov: osebni podatki udeležencev se bodo uporabljali samo za namene te promocije in se brez predhodnega soglasja ne bodo uporabljali za noben drug namen. Promotor lahko posreduje osebne podatke udeležencev svojim poslovnim partnerjem, v namen lažje izvršitve promocije ali v  namenu komunikacije z udeleženci promocije. Promotor je povezan z zakonom o varstvu podatkov, ki se uporablja v državah, kjer promocija promovira. Udeleženci lahko zahtevajo dostop do svojih podatkov.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia