Brezplačno darilo ali dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Filtriraj

Cena
Razpon: € -
Kategorija

MusclePharm

MusclePharm® je ameriško podjetje, ki proizvaja športne dodatke in opremo. Ustanovljeno je bilo leta 2010 v Denverju. V štirih letih svojega obstoja je MusclePharm v strogih nadzorovanih pogojih razvil najbolj znanstveno napredne prehranske in športne dodatke. Se ukvarjate s športom? MusclePharm!

 

Razvrsti po:
MusclePharm
34.89€
Re-Con je revolucionaren izdelek, ki se zaužije po treningu. Vsebuje edinstveno regeneracijsko formulo, ki podpira največje okrevanje športnikov. Re-Con združuje prehod skozi sedem faz za zapolnitev sistemov za izgradnjo mišic in okrevanje. Nastal..
MusclePharm
27.66€
Če ne želite, vam ni treba več izgubljati časa in delati nereda s pripravljanjem proteinskih napitkov ali jesti čokolado brez okusa. Zdaj imate novo možnost, da dodate najčistejšo obliko beljakovin v svojo prehrano. Najboljše sestavine, najboljši ..
MusclePharm
18.99€
MusclePharm Creatine Core Series je fenomenalna mešanica 5 različnih vrst kreatina. Cilj je vašemu telesu ponuditi vse prednosti enega najučinkovitejših dodatkov k prehrani na svetu. Creapure, kreatin AAB (kreatin alfa-amino-N-butirat), dikreatin ..
MusclePharm
22.89€
Intenzivna vadba močno vpliva na vaše telo in oskrbo s hranili, zlasti glutaminom. To hranilo ima ključno vlogo pri sintezi beljakovin in proizvodnji energije v celicah. Dovoljuje kopičenje in donos dušika in akumulacijo zalog glikogena v mišicah, ki..
MusclePharm
49.89€
Da bi maksimizirali rast mišic in zagotovili pravo izkoriščanje beljakovin, so znanstveniki v MusclePharmu ustvarili Combat Powder z raznimi beljakovinskimi mešanicami, ki se prebavljajo z različno hitrostjo, do 8 ur. Combat vsebuje 5 različno visoko..
MusclePharm
18.99€
MusclePharm CLA Vam lahko pomaga pri lažji izgubi telesne teže. Pravilna prehrana je ključna za hujšanje, vendar je lahko še bolj učinkovita z uporabo CLA (konjugirana linolna kislina). Počutite se bolje. Izgledajte bolje. Dvignite izgled svojega ..
MusclePharm
30.99€
MusclePharm CLA Vam lahko pomaga pri lažji izgubi telesne teže. Pravilna prehrana je ključna za hujšanje, vendar je lahko še bolj učinkovita z uporabo CLA (konjugirana linolna kislina). Počutite se bolje. Izgledajte bolje. Dvignite izgled svo..
MusclePharm
17.99€
Karnitin Core uporablja aminokislino L-karnitin, da bi podprl vaš metabolizem in spremenil vaše telo v stroj za kurjenje maščob. Karnitin Core ne le pomaga, pri kurjenju maščob, ampak jih pretvori v energijo, ko jo najbolj potrebujete. S hitrejšo ..
MusclePharm
22.99€
Z MusclePharm BCAA 3: 1: 2 boste dobili patentiran kompleks aminokislin v razmerju 3: 1: 2, ki sprošča popolno količino vsake amino kisline pred in po vadbi, ko jo vaše telo potrebuje. Zmanjšuje razčlenitev mišičnega tkiva in vam pomaga pridobiti miš..
MusclePharm
31.49€
MusclePharm Assault predstavlja Najbolj popolno in najbolj napredno pre-workout formulo na trgu. Precizno narejena, da bi športnikom omogočila prednost v primerjavi s konkurenco. Sestav 5 faz pokriva vse segmente: velikost-energijo-fokus-moč-vzdržlji..
MusclePharm
36.99€
Narejen posebej za športnike, hitro absorbirajoč Amino 1™, prinaša vzdržljivost, hidratacijo, izgradnjo mišic in pospešuje okrevanje med vadbo. Vse to v samo eni vsestranski formuli. Daje vam moč in vas oskrbuje s potrebnimi aminokislinami svobodne o..
MusclePharm
25.49€
Narejen posebej za športnike, hitro absorbirajoč, Amino 1™ prinaša vzdržljivost, hidratacijo, izgradnjo mišic in pospešuje okrevanje med vadbo. Vse to v samo eni vsestranski formuli. Daje vam moč in vas oskrbuje s potrebnimi aminokislinami svobodne o..
MusclePharm
19.89€
Carnitine Core spodbuja dobivanje energije iz maščob. Športni dosežki poleg volje in vzdržljivosti zahtevajo tudi veliko energije. Športni uspeh je mogoč samo zraven neizčrpne količine energije. Poleg hitro uporabne skladiščene energije (glikogena), ..
MusclePharm
19.99€
Predstavljajte si, da je Armor-V vaš vsakodnevni partner pri vadbi. Vsaka sestavina v tej prefinjeni formuli je ustvarjena za visoke zahteve športnikov in naporne treninge. Okrepite svoje telo Armor-V počasi in učinkovito ureja vaš dnevni režim..
Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2015
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134 10000 Zagreb, Hrvaška | EMŠO: 12791380945 | DDV SI76858812 | MBS: 08760884 | Trgovsko sodišče v Zagrebu