Multivitamini za ženske

Potrebe po vitaminih pri ženskah se razlikujejo od potreb pri moških in se razlikujejo glede na življenjsko obdobje. Posledično lahko ženskam pogosteje primanjkuje nekaterih vitaminov. Zdrava prehrana lahko zagotovi vsa potrebna hranila, v primeru pomanjkanja nekaterih vitaminov ali mineralov pa so lahko v veliko pomoč tudi prehranska dopolnila. Multivitaminski pripravki vsebujejo vsa hranila, ki jih ženska potrebuje za zdravje in lepoto.

Vitamini, ki jih potrebujejo ženske, so predvsem biotin, folna kislina, vitamin A, vitamin B6, vitamin C, vitamin D in vitamin E. Biotin je pomemben za zdravje kože, las in nohtov, saj spodbuja regeneracijo celic in rast las. Folna kislina je med nosečnostjo zelo pomembna, saj spodbuja rast materinega tkiva in delitev celic. Ne glede na to je folna kislina bistvena pri tvorbi krvi. Vitamin A je izrednega pomena tudi za zdravje kože, las in nohtov ter krepi imunski sistem in pomaga ohranjati vid. Vitamin B6 je bistven za živčni sistem in krepi imunski sistem. Vitamin C poleg tega, da je nujen za imunski sistem, spodbuja nastajanje kolagena in je izrednega pomena za vezivno tkivo in kožo. Vitamin D je pomemben za ohranjanje kosti, vitamin E pa s svojim antioksidativnim delovanjem ščiti pred prostimi radikali in krepi imunski sistem.

Filtriraj
Cena
Razpon: 9 € - 40
Kategorija
Brand
Ne vsebuje
Pakiranje
Prostornina/Teža
-25%
Alpha Dualcaps, 120 kapsul
Leovital
Prvotno: 35.00 €
26.25 €
Opti-Women, 60 kapsul
Optimum Nutrition
19.99 €
-50%
Vital-Aid, 30 kapsul
Vital-Aid
Prvotno: 19.90 €
9.95 €
Dualtabs, 60 tablet
Twinlab
39.99 €
Brezplačna dostava

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia