Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Polleo Sport Loyalty Love Card

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Polleo Sport Loyalty Love Card ("Promocija")

Članek 1.

Pravica do sodelovanja: V promociji lahko sodelujejo vsi prebivalci Republike Slovenije, starejši od 18 let. V promociji ne morejo sodelovati direktorji, managerji in zaposleni ter ožji družinski člani  direktorjev, managerjev in zaposlenih v podjetju Polleo Adria d. o. o. kot tudi agencije ali druga podjetja povezana s to promocijo. V kolikor imate kakršna koli vprašanja glede te promocije, se obrnite na: Polleo Adria d. o. o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

Članek 2.

Vsi imajo pravico do enega sodelovanja.

Članek 3.

Promocijsko obdobje za to promocijo se začenja ob 00.01 uri, 03. februarja 2020. ("datum začetka") in se končuje ob 23.59 uri, 16. februarja 2020. ("končni datum"). Vse zahteve je treba izpolniti do 23.59 na datum zaključka. Po končnem datumu promocije, zahteve ne bodo več sprejete.

Članek 4.

Vsi, ki sodelujejo v tej promociji sprejemajo te pogoje uporabe.

Članek 5.

Kako sodelovati: Za sodelovanje v promociji je potrebno, da udeleženci na Valentinovi promocijski strani vpišejo svoj e-mail naslov. Polleo Adria si pridržuje pravico diskvalificirati udeležence, ki ne vnesejo pravilnega e-mail naslova.

Članek 6.

Eden dobitnik prejme naslednje nagrade:

  • Loyalty kartico s popusti pri nakupu asortimana v Polleo Sport poslovalnicah ter spletni trgovini v trajanju od 6 mesecev od datuma izdaje kartice.

Popusti vključujejo:

30% popust na celotni asortiman iz kategorije oblačil in obutve

20% popust na celotni asortiman iz kategorije vitamini in zdravje, dieta in hujšanje, povečanje mišične mase, športna prehrana, fitnes naprava in oprema, borilna oprema

15% popusta na celotni asortiman iz kategorije proteini in gadgeti

  • 300 točk na Loyalty kartico
  • For My Beast ali For My Beauty paket
  • Letno članarino v izbranem fitnes centru

Članek 7.

Omejitev od odgovornosti: Promotor ni odgovoren za udeležence, ki sodelujejo v tej Promociji. Promotor ni odgovoren za vnose, ki niso uspešno izvršeni zaradi tehnične napake katere koli vrste (vključno s tehničnimi prekinitvami spletnega mesta ali zrušenjem spletne strani). Promotor te agencije in podjetje povezano s to Promocijo, ne odgovarja za kakršno koli izgubo, strošek ali škodo, ki bi nastala zaradi malomarnosti, katere koli osebe v zvezi s to Promocijo ali s sprejemanjem ali koriščenjem nagrade, razen kakršne koli odgovornosti, ki je po zakonu ni mogoče izključiti (vključno z osebno telesno poškodbo ali smrtjo, ki je posledica malomarnosti in goljufije) pri čemer je ta odgovornost omejena na minimum, ki ga dovoljuje zakon.

Članek 8.

Prenosljivost kartice s popusti „Loyalty Love Card“. „Loyalty Love Card“ se ne sme tržiti in prodajati v komercialne koristi na noben način, vključno z, vendar ne omejeno na, spletna mesta za dražbo. Če promotor ugotovi, da je „Loyalty Love Card“ dostopna za prodajo, kupljena ali prodana, si promotor pridržuje pravico, da zvrne priznati popuste za „Loyalty Love Card“.

Članek 9.

Nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva in je ni možno menjati za gotovino ali katero koli drugo obliko nadomestila. Vsak udeleženec je odgovoren za točnost vnosa svojih podatkov. Če udeleženec poda nepopolne ali napačne informacije, bo udeleženec izgubil nagrado. Denar kot nobena druga oblika kompenzacije ne bo izročena. Nagrade so odvisne od razpoložljivosti, in če ti predmeti / izdelki niso več dostopni, si Polleo Adria pridržuje diskrecijsko pravico, da jih nadomesti z nadomestno nagrado enake ali večje vrednosti.

Članek 10.

Če iz kakršnega koli razloga te promocije ni mogoče izvesti tako, kot je bilo načrtovano, ali obstaja kak drug razlog, ki je zunaj nadzora Promotorja, ki škodi ali vpliva na administracijo, varnost, pravičnost, poštenost ali pravilno izvajanje te Promocije, Promotor lahko po lastni presoji začasno ustavi, prekine, menja ali odkaže promocijo, ter pogoje za vstop ali uniči kakršne koli prizadete postavke.

Članek 11.

Ena oseba lahko vnese samo en e-mail naslov. Ne sprejemajo se skupni, avtomatizirani, strojni vnosi, vnosi od tretjih oseb, skupinski vnosi ali več ponovljenih zahtev iz istega gospodinjstva. Polleo Adria d. o. o. si pridržuje pravico diskvalificirati katerega koli udeleženca, ki ni spoštoval pravila načina vnosa e-mail naslova. Če se katerikoli udeleženec ne drži teh pogojev vnosa e-mail naslova bo zahteva zavrnjena. Vsak poskus vnosa več e-mail naslovov v poskusu prevare ali zlorabe bo diskvalificiran, kot tudi poskus odkupa „Loyalty Love Card“, avtomatizirati vnose ali nepravilnih informacij. V primeru katerega koli spora v zvezi z izvajanjem Promocije ali nagrajene nagrade, odločitev družbe Polleo Adria d. o. o. je dokončana.

Članek 12.

Z zahtevkom za nagrado, udeleženci potrjujejo, da Polleo Adria d. o. o. lahko hranijo in posodabljajo njihove podatke kot tudi podatke o naslovu za dostavo, ki so jih posredovali, izključno za namene Promocije. Udeleženci potrjujejo, da Polleo Adria d. o. o. ne odgovarja za ne dostavo nagrad tistim udeležencem, ki so dostavili napačen ali nepopoln naslov in da Polleo Adria d. o. o. ne bo odgovorna za zamude pri dostavi nagrad. Dostava ne bo opravljena na naslove zunaj Republike Slovenije. Po izročitvi nagrade preneha vsa odgovornost podjetja Polleo Adria d. o. o . Udeleženci se z vstopom v to promocijo strinjajo in sprejemajo, da se osebni podatki posredujejo tretji strani izključno zato, da bi se olajšala izročitev nagrade.

Članek 13.

Varstvo podatkov: Osebne informacije o udeležencih se bodo uporabljale samo za namene izvedbe te Promocije in brez predhodnega dovoljenja. Promotor lahko osebne podatke udeležencev posreduje svojim partnerjem, kako bi pomagal v izvajanju te promocije ali komuniciranju z udeleženci v zvezi z Promocijo. Promotorja zavezuje Zakon o varstvu podatkov, ki velja v državah, v katerih se promocija promovira.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia