Cena

64.99€ 39.99€ Prihranek: 25.00€
-38%
Vključ. DDV
Brezplačna dostava
Lipofenom, 90 kapsul

Lipofenom, 90 kapsul

Tonalin CLA, 90 softgel kapsul

Tonalin CLA, 90 softgel kapsul

Lipofenom, 90 kapsul

Je najnaprednejši obstoječi proizvod za izgubljanje maščobe, ki uporablja HMT (Hyper Metabolic) tehnologijo, katera lahko pomaga da se dramatično pospeši lipoliza in se občutno izboljša mišični tonus. Ta revolucionarnia spojina vsebuje 5 preciznih oblik izvlečkov, ki vsebujejo močne aktivne komponente. Ko se kombinirajo lahko ti ekstrakti povečajo termogenezo.

Ni vprašanje „Kemije“ niti „AAS“. Lipofenom ima dvostransko delovanje, deluje kot pre-work out, ki daje ta famozen „kick“ tekom treninga in z druge strani kot fatburner. Ko je svetovna agencija za kontrolo dodatkov prepovedala efedrin kot sestavni del mnogih fat burnerjev, je bila istočasno najdena zamenjava, legalna, dovoljena in zelo učinkovita stvar, ki deluje kot efedrin. Delovanje Caffeine Anhydrous USP 1,3,7-Trimethylxanthine v sinergiji s Synephrine, ki so približek močnega preparata Lipofenoma, delujejo po istem principu in dajejo isti efekt kot efedrin.

Za več podrobnosti o izdelku glejte naslednjo povezavo: Lipofenom, 90 kapsul

Tonalin CLA, 90 softgel kapsul

CLA (konjugirana linolna kislina) je naravna sestavina iz rastline žafranike, ki vključuje skupino več kemičnih oblik linolne kisline in spada v skupino omega-6 maščobnih kislin.

Dodatki CLA so najpogosteje uporabljeni od CLA, izolirani iz naravnih virov - olje žafranike in / ali sončnično olje. Leovital Tonalin CLA je izdelek, ki vsebuje izjemno kakovostno CLA, izolirano izključno iz olja žafranike, v količini 3 g pri priporočenem dnevnem odmerku.

Za več podrobnosti o izdelku glejte naslednjo povezavo: Tonalin CLA, 90 softgel kapsul

Pakiranje:

Lipofenom Xtreme, 90 kapsul + 1x Tonalin CLA, 90 softgel kapsul

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia