Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

HydroFlex, 900 g

29.00€*

*Vključ. DDV

HydroFlex, 900 g

Hidroliza v tem trenutku predstavlja najučinkovitejšo tehnološko rešitev v procesu razkrajanja molekul beljakovin iz sirotkine sestave. Na nizkih temperaturah s prisotnostjo vode se dobiva visoko biološko aktivna formula beljakovin, ohranjene strukture z največjim možnim deležem aminokislin razgrajenih verig BCAA in aminokisline Glutamin.

Tri ključne sestavine v tem proizvodu, ki se razlikuje od normalne beljakovine sirotke, so dodani kolostrum, velike vrednosti hidrolizirane sirotke in izolat sirotke. KOLOSTRUM, kateri je dodan v proizvod, je tehnološko obdelan s postopkom evaporacije (izparevanja) kar v praksi pomeni, da je s segrevanjem pod zmanjšanim tlakom in nizkimi temperaturami iz mleka v prvi vrsti odstranjena voda. Tako dobimo koncentrirano mlečno solucijo v prahu, z največ mogočimi ohranjenimi strukturami beljakovin in kolostruma, ki se predhodno nahaja v mleku.

Realno gledano ta postopek ni enostaven in poceni. V povprečju se za 9 kg posnetega mleka v prahu porabi 100 l surovega mleka. Mleko v prahu gre na nadaljnjo obdelavo, da se iz njega dobi kraljevi protein, katerega si vsi zaslužimo. Ta metoda zagotavlja, da so anabolične in anti-katabolične komponente zaščitene in da vsebujejo svoj polni potencial.

IZOLAT ki se uporablja v proizvodu je eden najboljših izolatov, ki so bili kadarkoli proizvedeni. Delež aminokislin svobodnih verig BCAA je preko 25%. Tako proizveden izolat vsebuje čiste peptidne vezi beljakovin, kar je njegova naravna dana oblika, in katero naš organizem enostavno absorbira brez vplivanja na prebavni sistem in še hitreje asimilira skozi transportni sistem krvi vse do mišic.

HYDROFLEX vsebuje visoke količine aminokislin BCAA. Uporablja hidrolizirano sirotko, katera je najčistejša oblika beljakovin, skupaj z izolatom sirotke kateri je beljakovina visoka v peptidu in aminokislinah. To se uporablja iz razloga, ker lahko naše telo peptide absorbira hitreje kot cele beljakovine. HYDROFLEX je dodatno poboljšan z vključevanjem glutamina, kateri je vezan z peptidom. Ta oblika glutamina se absorbira učinkoviteje od standardnega glutamina v svobodni obliki.

Uporaba: 

En odmerek 26g (2/3 merice) v 150 ml vode ali posnetega mleka konzumirajte v dveh priložnostih tekom dneva; eno serviranje vzamete neposredno zraven treninga kot del PWM-a, drugo serviranje pa v toku dneva, odvisno od vašega plana prehrane.

HYDROFLEX vam bo pomagal da:

  • Pospešite in olajšate okrevanje po treningu
  • Preprečite mišični katabolizem
  • Povečate mišično maso
  • Okrepite imunski sistem

HYDROFLEX je najdražji protein, ki se proizvaja, ter je najkvalitetnejša oblika sirotke, ki jo lahko kupite z denarjem, to pa je razlog zakaj ga uporabljajo številni najboljši športniki.

Sestava:

Sestavine: 

Premium Whey Protein comprised of (Instantised Whey Protein Concentrate (supplying Beta-Lactoglobulin (BLG), Alpha-Lactalbumin (LALBA), Immunoglobulin (IG), Bovine Serum Albumin (BSA), Lactoferrin (LF), Colostrum (naturally from Milk), Hydrolysed Whey Protein Isolate, CFM Whey Protein Isolate), Peptide Bonded Glutamine (from Hydrolysed Wheat Protein), Cacao (for chocolate flavour only), Flavour, Sweetners: Sucralose, Acesulfame Potassium.

Ne vsebuje aspartama niti GMO sestavin.

Pakiranje:

  • 900 g

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Sledi nam na:

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia