Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

fenix Chronos Steel, Vintage Style Leather

999.99€
Brezplačna dostava
-+

Postavite vprašanje o izdelku

Želim da se vprašanje ne objavi

fenix Chronos Steel, Vintage Style Leather

Elegantne zapestne ure z GPS-om za športnike in pustolovce

 • Zapestni pripomoček naslednje generacije z izvirnimi funkcijami za zmogljivost, namenjen športnikom in pustolovcem
 • Zapestna ura z GPS-om, robustnim kovinskim ohišjem in safirnim steklom se ponaša s kakovostjo tradicionalno izdelanih ur
 • Inovativen merilnik srčnega utripa Elevate™ je združen s funkcijami za zmogljivost, ki jih lahko uporabite pri številnih športnih dejavnostih, vključno z gorskim tekom, kolesarjenjem, smučanjem in golfom
 • Kakovostna in zanesljiva navigacija s sistemom GPS/GLONASS, naprednim barometričnim višinomerom, 3D-kompasom in Garminovo priznano izkušnjo navigacije
 • Pametno povezovanje s pametnimi obvestili ter prilagajanjem videza ure in programov z uporabo storitve Connect IQ™
 • 1,2-palčni, vedno vklopljen in na soncu berljiv barvni zaslon Garmin Chroma Display™ z življenjsko dobo baterije do 1 tedna in načinom pametnega povezovanja
 • Prejemajte pametna obvestila2, kot so e-poštna in besedilna sporočila, opozorila in druge informacije
 • Avtonomija baterije: do 8 dni v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev), do 13 ur v načinu GPS ali do 25 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™.

fēnix Chronos, iz vrhunskih materialov in s kakovostjo tradicionalno izdelanih ur, je prva Garminova ura, ki združuje vzdržljivo kovinsko ohišje in vgrajeno kovinsko anteno EXO™ za zmogljiv GPS. Pomaga vam tako pri navigaciji kot športnih aktivnostih. V duhu tradicionalnih zapestnih pripomočkov ponuja vzdržljivo zasnovo in izviren nabor pripomočkov 21. stoletja, kot npr. merilnik srčnega utripa Elevate™, programe za tek in plavanje, napredne parametri zmogljivosti za vzdržljivostne športe, Garminove kakovostne navigacijske funkcije in pametna obvestila1. Vrhunska zmogljivost se sreča s prefinjeno zasnovo in združi v visoko razvito zapestno uro, ki se vedno in povsod prilega vašemu slogu.

Prefinjen slog se sreča z robustno zmogljivostjo

fēnix Chronos je na voljo v treh različnih slogih: jeklo s starinskim usnjenim paščkom, jeklo s paščkom iz krtačenega nerjavnega jekla in titan s hibridnim paščkom iz krtačenega titana. Pri vsaki zapestni uri smo pozorni na podrobnosti; izdelane so iz kakovostnih materialov in dokončane z izpopolnjenimi postopki površinske obdelave. Vse ure so opremljene z naprednimi tehnologijami, kot so npr. GPS in GLONASS za pridobivanje signala satelita, dodatnimi senzorji za športne aktivnosti in navigacijo, barvnim zaslonom Chroma™, optimiranim za uporabo na prostem, in pametno povezljivostjo za sodoben nabor pripomočkov – novost v svetu vrhunskih zapestnih ur. Ker je fēnix Chronos zapestni pripomoček naslednje generacije, ponuja številne funkcije, ki so sodobnim pustolovcem in športnikom resnično pomembne. Pametno upravljanje napajanja ponuja veliko neodvisnosti – do 25 ur v načinu GPS UltraTrac™*, 13 ur v načinu GPS in do 1 tedna v načinu pametnega povezovanja (odvisno od nastavitev). Trgovina Connect IQ™ omogoča nadaljnje prilagajanje videza ure in prenos dodatnih programov.

fēnix Chronos iz jekla s starinskim usnjenim paščkom

Poleg ohišja iz trdega krtačenega nerjavnega jekla vrste 316L in 49 mm okvirja iz krtačenega nerjavnega jekla ta model ponuja 24-urno prikazovanja časa GTM, vgrajeno pa ima tudi anteno EXO™ za določanje položaja GPS in GLONASS vodotesen do 10 ATM (100 metrov)2. Številčnica je pokrita z vzdržljivim safirnim steklom, odpornim na praske. Ta model ima rjav starinski usnjen pašček, okrašen z ročno izdelanimi kontrastnimi šivi in s podlogo iz nubuka. Mehanizem hitre odstranitve za preprosto menjavo paščka brez uporabe pripomočkov. Zapestni uri je priložen dodaten črn športni pašček iz silikona, ki je prav tako opremljen z mehanizmom hitre odstranitve.

fēnix Chronos iz jekla s paščkom iz krtačenega nerjavnega jekla

Ta model ima vzdržljivo ohišje iz trdega krtačenega nerjavnega jekla vrste 316L in 49 mm okvir iz krtačenega nerjavnega jekla s tahimetrom ter vgrajeno anteno EXO™ za določanje položaja GPS in GLONASS – vodotesen do 10 ATM (100 metrov)2. Številčnica je pokrita z vzdržljivim safirnim steklom, odpornim na praske. Petdelna zapestnica je izdelana iz trdega krtačenega nerjavnega jekla vrste 316LT s potisnima gumboma na zaponki in z mehanizmom hitre odstranitve za preprosto menjavo paščka brez uporabe pripomočkov. Zapestni uri je priložen dodaten črn športni pašček iz silikona, ki je prav tako opremljen z mehanizmom hitre odstranitve.

fēnix Chronos iz titana s hibridnim paščkom iz krtačenega titana

Ta zmogljivi model ima lahko, a vzdržljivo ohišje iz titana razreda 2 in 49 mm okvir iz krtačenega titana s tahimetrom in vgrajeno anteno EXO™ za določanje položaja GPS in GLONASS – vodotesen do 10 ATM (100 metrov)2. Številčnica je pokrita z vzdržljivim safirnim steklom, odpornim na praske. Inovativna hibridna zapestnica iz krtačenega titana (razred 2) ponuja edinstvene členke iz titana in elastomera za boljšo upogljivost in vrhunsko nosljivost. Dvojna pregibna zaponka s potisnim gumbom in mehanizmom hitre odstranitve omogoča preprosto menjavo paščka brez uporabe pripomočkov. Zapestni uri je priložen dodaten črn športni pašček iz silikona, ki je prav tako opremljen z mehanizmom hitre odstranitve.

Garmin – izkušnja, ki šteje

fēnix Chronos je prežet z odličnimi izkušnjami Garmina kot vodilnega podjetja in inovatorja na področju potrošniških tehnologij GPS. Garmin izdeluje vzdržljive in zanesljive pripomočke za navigacijo in merjenje zmogljivosti. Garmin ima zaradi opreme, idealne za najzahtevnejša okolja, trden sloves, ki ga je več desetletij gradil s pomočjo vodilnih športnikov in profesionalnih uporabnikov pri aktivnostih na prostem s celega sveta. Garmin je svojo uporabo GPS-a vpeljal v nosljive naprave, namenjene športnim aktivnostim, in v tehnologijo pametnih obvestil nosljivih izdelkov. Ljudje se zanašajo na uspeh Garminovih izdelkov, saj svoje življenje vsak dan zaupajo tehnologiji na področjih, kot so letalstvo, pomorstvo, šport in aktivnosti na prostem. Poglobljene izkušnje in želja po kakovostnih inovacijah Garminu omogočajo, da vrhunsko tehnologijo senzorjev združuje s tradicionalno kakovostjo klasičnih zapestnih ur v smiseln, izviren in sodoben zapestni pripomoček fēnix Chronos.

Vaš partner pri vseh športnih aktivnostih

Z uporabo sistema GPS/GLONASS in dodatnih senzorjev lahko med izvajanjem športnih aktivnosti fēnix Chronos beleži in meri zmogljivost, kot npr. čas, razdaljo, hitrost, povprečni tempo, vzpon in spust. Ti podatki se uporabljajo za boljši pregled med vadbo in izčrpno analizo po njej. Da boste lahko raziskali različne aktivnosti, fēnix Chronos, že ko ga vzamete iz embalaže, podpira različne športe z namenskimi profili in funkcijami, kot npr. tek, plavanje, kolesarjenje, triatlon, kombinacijo teka in plavanja (in druge aktivnosti z več športi), gorski tek, pohodništvo, plezanje, smučanje, vadbo v zaprtih prostorih, veslanje, deskanje z veslom, tek na smučeh in še več. Zapestna ura v načinu plavanja podpira tako plavanje v zaprtih prostorih kot na odprtem in beleži razdaljo, zamahe in celo učinkovitost zamahov. V načinu smučanja in deskanja vam bodo na voljo hitrost, razdalja, višinska razlika ter samodejni števec voženj (s funkcijo samodejnega premora Auto Pause na žičnici) in še več. V načinu golfa bo prikazana razdalja do sprednjega, zadnjega in srednjega dela zelenice, do predložkov in zavojev za vsako posamezno igrišče za golf izmed več kot 40.000 razpoložljivih igrišč, ki jih lahko brezplačno prenesete iz storitve Garmin Connect.

Merilnik srčnega utripa na zapestju

Merilnik srčnega utripa fēnix Chronos Elevate™1, ki ga nosite na zapestju, omogoča praktično nadzorovanje srčnega utripa brez merilnika srčnega utripa na prsnem pasu. Tako boste lažje prilagajali načrt vadbe, saj boste lahko svojo zmogljivost izmerili kadar koli. Poleg tega ponuja tudi stalno merjenje srčnega utripa, če okrevate ali želite boljše merjenje intenzivnosti aktivnosti čez dan.

Napredne meritve vadbe

fēnix Chronos ambicioznim športnikom ponuja dodatne pripomočke za merjenje zmogljivosti, ki pripomorejo k boljšemu razumevanju učinkovitosti teka s pomočjo kadence teka in dolžine koraka. Na podlagi ocene najvišjega VO2 ponudi podatke o dejanski zmogljivosti, predvideni končni čas (na primer za tek na 5 km) in priporočeni čas okrevanja po teku in kolesarjenju. Kalkulator za oceno najvišjega VO2 na podlagi podatkov, med drugim o hitrosti teka, številu utripov na minuto in spremenljivosti srčnega utripa, oceni največjo prostornino kisika, ki jo lahko porabite v eni minuti. Skupaj z izbirnim merilnikom srčnega utripa na prsnem pasu, Chronos ponuja še naprednejši vpogled – pridobite lahko popoln pregled svoje zmogljivost pri teku z izboljšanimi meritvami teka. Napredne fiziološke meritve športnikom omogočajo, da kar se da izkoristijo svojo vadbo. Na primer z določitvijo osebnega laktatnega praga za prilagajanje območja vadbe ali oceno dejanskega učinka na telo za določanje primerne intenzivnosti naslednje vadbe. fēnix Chronos se lahko tudi poveže z dodatnimi senzorji ANT+ za nadaljnjo merjenje zmogljivosti, kot so Vector™ za merjenje moči kolesarjenja, senzorji hitrosti kolesarjenja in kadence, ter drugi. Lahko ste prepričani, da boste s parametri zmogljivosti ure fēnix Chronos svojo neutrudno vadbo boljše izkoristili.

Pridružite se odličnim športnikom

Garmin Connect™ je prava izbira. Veliko športnikov po svetu to športno skupnost uporablja za načrtovanje, shranjevanje, analiziranje in deljenje svojih aktivnosti. Ko se ura fēnix Chronos poveže z vašim pametnim telefonom, program Garmin Connect Mobile samodejno naloži podatke iz vaše zadnje aktivnosti. V storitvi Garmin Connect lahko analizirate podatke za boljše razumevanje svojega napredka. Podatke lahko delite z drugimi športniki ali pa celo virtualno tekmujete s prijatelji. Iz storitve Garmin Connect lahko prek družabnih omrežij svoje aktivnosti delite z drugimi ali pa prijatelje povabite, da prek spleta sledijo vašim aktivnostim z uporabo funkcije LiveTrack™.

Varna navigacija v vseh okoljih

Zapestna ura fēnix Chronos omogoča vsestransko navigacijo in sledenje, ki vas vodita po utrtih in neutrtih poteh s signali GPS in GLONASS ter senzorji VBK (višinomer, barometer in kompas). Tehnologija GPS omogoča določanje položaja in tudi sledenje vaših premikov v času, s čimer lahko ustvarite dnevnik in pridobite podatke o svoji aktivnosti, npr. razdaljo, hitrost in čas. Zabeleženo pikčasto sled uporablja pomembna zaščitna funkcija TracBack®, ki vam pomaga, da se varno vrnete do začetne točke po isti poti, po kateri ste prišli. Z GPS-om lahko prikažete in označite lokacije, kot npr. kontrolno točko ali zatočišče, parkirno mesto svojega avtomobila in druge pomembne lokacije. Vgrajeni 3-osni elektronski kompas omogoča varno usmerjanje, tudi ko se ne premikate.

Pri mnogo aktivnostih na prostem so točni podatki o višini ključni za uspeh, zato je fēnix Chronos opremljen z izredno zmogljivim barometričnim višinomerom. Barometrični višinomer običajno potrebuje redno umerjanje – fēnix Chronos ponuja funkcijo samodejnega umerjanja, ki uporablja GPS za samodejno višinsko umerjanje na poti, zato je umerjanje vedno točno. Barometer tudi stalno nadzoruje spremembe zračnega tlaka, zato lahko nadzorujete vremenske razmere, opozori pa vas tudi na nevarnost prihajajočih neviht. Za natančno merjenje temperature okolja uro povežite z našim izbirnim brezžičnim senzorjem tempe™ za merjenje temperature.

Pametna in povezljiva ura

fēnix Chronos je dragocen povezljivi pripomoček – funkcija pametnih obvestil vam opozorila o prejeti e-pošti, sporočilih SMS, dohodnih klicih in objavah v družabnih omrežjih prikažejo na zapestju, ne glede na to, ali ste na stezi, igrišču za golf ali pa ste preprosto zapustili svoje delovno mesto. Zapestna ura prejme opozorila iz združljivega pametnega telefona2 in jih prikaže na zaslonu – tako vam ni več treba izvleči telefona, vsakič ko prejmete sporočilo. Zahvaljujoč Connect IQ™ lahko svoj fēnix Chronos prilagodite z brezplačnimi prenosi iz naše Connect IQ™ trgovini. Prilagodite videz ure, dodajte podatkovna polja in namestite programe in pripomočke ter doživite uro na nove načine.

Chronos

Moč teka

Iz trgovine Connect IQ™ prenesite program Running Power v združljivo uro in vadbi dodajte podatke o moči. Program Running Power, ki so ga razvili v Garmin Labs, uporablja različne parametre, kot so tempo, navpično nihanje, naklon in celo lokalne vetrovne razmere, in tako določi moč, ki jo prenašate na podlago med tekom. Če veste, koliko moči porabite vsako minuto in vsak kilometer, boste lažje določili svoj tempo in s tem preprečili prehitro utrujenost. Najboljša novica? Za lastnike ustreznih Garminovih naprav je dodajanje moči za tek brezplačno. Potrebujete le napravo fēnix® 5/fēnix 5S/fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 in enega od teh treh dodatkov: HRM-Run™, HRM-Tri™ ali senzor Running Dynamics Pod. Za več informacij obiščite spletno stran Running Science.


1Natančnost merjenja aktivnosti
2Pri združitvi zzdružljivim telefonom
3Oglejte si nazivno vodotesnost

Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Družba Garmin ima licenco za uporabo teh znamk.

*Funkcija UltraTrac je nastavitev GPS, pri kateri se točke sledi in podatki senzorja beležijo manj pogosto. Če omogočite funkcijo UltraTrac, se podaljša čas delovanja baterije, hkrati pa poslabša kakovost zabeleženih dejavnosti. Funkcijo UltraTrac uporabite za dejavnosti, za katere je potreben daljši čas delovanja baterije in pri katerih je pogosto posodabljanje podatkov senzorja manj pomembno.

Splošno

Material stekla

safirno steklo

Material okvira

nerjavno jeklo ali titan

Material ohišja nerjavno jeklo ali titan
Paščki za uro QuickFit™

da (26 mm)

Quick Release Bands yes (22 mm)
Material paščka

silikon, jeklo, titan ali usnje

Velikost ohišja, Š × D × V

49 x 49 x 15 mm

Velikost zaslona, Š x V Premer 30,4 mm (1,2 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V 218 x 218 slikovnih pik; neodbojen barvni zaslon MIP; safirno steklo
Vrsta zaslona na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
Teža

Jeklena z usnjenim paščkom: 94 g
Jeklena z jeklenim paščkom: 186 g
Iz titana s hibridnim paščkom iz titana: 112 g

Trajanje baterije Do 25 ur v načinu UltraTrac, do 13 ur v načinu vadbe z GPS-om, do 1 tedna v načinu ure
Nazivna vodotesnost 10 ATM
Barvni zaslon Da
Vgrajen pomnilnik 32 MB; razpoložljivih 23 MB

Funkcije ure

Funkcije ure Ura (12/24 h), koledar (dan/datum), dnevni alarm, štoparica, časovnik, opozorila o sončnem vzhodu/zahodu
Sinhronizacija časa z GPS Da
Samodejni preklop na poletni čas Da
Budilka Da
Časovnik Da
Štoparica Da
Kronograf Da
Časi sončnega vzhoda/zahoda Da

Senzorji

Podpira GPS Da
GLONASS Da
Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™ Da
Barometrični višinomer Da
Elektronski kompas Da
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov) Da
Termometer Da

Vsakodnevne pametne funkcije

Povezljivost Bluetooth® Smart, ANT+®
Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti) Da
Pametna obvestila Da
Pametni koledar Da
Pametne vremenske informacije Da
Upravljanje glasbe Da
Poišči moj telefon Da
Funkcija Poišči mojo uro Da
Upravljanje kamere VIRB® Da
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™, Windows®
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile Da

Funkcije za varnost in sledenje

LiveTrack Da
Group LiveTrack Da

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov Da
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod) Da
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov) Da
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca) Da
Izračunava porabljene kalorije Da
Število nadstropij, v katera se povzpnete Da
Opravljena razdalja Da
Minute intenzivnosti Da
TrueUp™ Da
Move IQ™ Da
Starost telesa Da (v programu)

Kardio vadbe

Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti Indoor Rowing

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Hitrost in razdalja GPS Da
Prilagodljivi zasloni Da
Prilagodljivi profili dejavnosti Da
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost) Da
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka) Da
Napredne vadbe Da
Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti Da
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) Da
Ročno označevanje krogov Da
Prilagodljiva opozorila o krogu Da
Ocena najvišjega VO2 max Da
Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite) Da
Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja) Da
Training Effect (aerobni) Da
Training Effect (anaerobni) Da
Prilagodljiva opozorila Da
Zvočni pozivi Da
Končni čas Da
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) Da
Virtual Racer™ Da
Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba) Da
Več športov Da
Vodenje po progi Da
Odseki (v živo, Garmin) Da
Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo) Da
Zaklepanje zaslona in/ali gumbov Da
Bližnjične tipke Da
Samodejno pomikanje Da
Zgodovina dejavnosti v uri Da

Funkcije srčnega utripa

Območja srčnega utripa Da
Opozorila o srčnem utripu Da
Kalorije na podlagi srčnega utripa Da
% najvišjega srčnega utripa Da
% rezerve srčnega utripa Da
Čas regeneracije Da
Samodejni najvišji srčni utrip Da
Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa) da (z združljivo dodatno opremo)
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave) Da

Funkcije za tek

Razpoložljivi profili teka

Tek, tek v zaprtih prostorih, gorski tek

Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS Da
Dinamika teka Da
Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka) da (z združljivo dodatno opremo)
Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) da (z združljivo dodatno opremo)
Dolžina koraka (v realnem času) da (z združljivo dodatno opremo)
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) Da
Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti) Da
Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) da (z združljivo dodatno opremo)
Vaje za tek Da
Predvidevanje tekem Da
Senzor za hitrost kolesa/kadenco Da

Funkcije za golf

Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice) Da
Razdalja do krivulj/zavojev Da
Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču) Manual
Digitalna kartica z rezultati Da
Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine) Da
Garmin AutoShot™ Da
Ročno določanje položaja zastavice Da
Ovire in cilji igrišča Da
Združljivost s senzorjem TruSwing™ Da
Časovnik za krog/merilnik opravljene poti Da

Funkcije rekreacije na prostem

Razpoložljivi profili za rekreacijo na prostem

Pohodništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v zaprtih prostorih, padalska funkcija Jumpmaster, taktične dejavnosti

Navigacija od točke do točke Da
Pikčasta sled v realnem času Da
Nazaj na začetek Da
TracBack® Da
UltraTrac mode Da
Višinski prerez Da
Razdalja do cilja Da
Indikator trenda barometrskega tlaka Da
Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom Da
Navpična hitrost Da
Skupni vzpon/spust Da
Združljivost s programsko opremo BaseCamp™ Da
Koordinate GPS Da
Projicirana točka poti Da
Poglej in pojdi Da
Izračun območja da (v trgovini Connect IQ™)
Koledar za lov/ribolov da (v trgovini Connect IQ™)
Informacije o soncu in luni da (v trgovini Connect IQ™)
Koordinate dveh mrež Da

Funkcije za kolesarjenje

Razpoložljivi profili kolesarjenja

Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje

Proge Da
Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči) Da
Tekma z dejavnostjo Da
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj) Da
Funkcionalni prag moči (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
Združljivo s senzorji Vector™ Da
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™) Da
Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo) Da
Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar) Da
Združljivost z lučmi Varia™ Da
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)

da (ANT®)

Funkcije za plavanje

Razpoložljivi profili plavanja

Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah

Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) Da
Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog) Da
Učinkovitost plavanja (SWOLF) Da
Beleženje vadbe Da
Plavalne vadbe Da
Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) Da
Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju) da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)

Connectivity

Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™, Windows®

Dodatno

Dodatno
 • Podpora za programe Connect IQ™: da (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi)
 • Antena EXO™ (GPS/GLONASS): da
 • ANT+®: da
 • Bluetooth® 4.0 LE: da
 • Vremenska opozorila: da
 • UltraTrac: da
 • Podpora za senzor tempe™: da
 • TracBack: da
 • Funkcije za smučanje: da
 • Fiziološke meritve: da
 • Deskanje z veslom/veslanje: da

V Škatli:

 • Zapestna ura fēnix Chronos iz nerjavnega jekla, s safirnim steklom in paščkom iz nerjavnega jekla
 • Dodaten črn športni pašček
 • USB/napajalni kabel
 • Dokumentacija

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2015
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134 10000 Zagreb, Hrvaška | EMŠO: 12791380945 | DDV SI76858812 | MBS: 08760884 | Trgovsko sodišče v Zagrebu