Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

-15%

Edge 520 Plus

249.99€ 212.49€
Brezplačna dostava
-+

Postavite vprašanje o izdelku

Želim da se vprašanje ne objavi

Edge 520 Plus

Napreden in za uporabo preprost kolesarski računalnik s sprejemnikom GPS za tekmovanja in navigacijo

 • Opremljen je z napredno navigacijo, vključno z novimi opozorili za kolesarja in predhodno naloženim kolesarskim zemljevidom Garmin, ki omogoča usmerjanje zavoj za zavojem po cestah in brezpotjih
 • Predhodno naložena funkcija Strava Live Segments omogoča, da iz sekunde v sekundo tekmujete s svojim prejšnjim najboljšim rezultatom ali najboljšim rezultatom drugega kolesarja, na zaslonu pa lahko sledite rezultatom v realnem času
 • Ostanite povezani1 s funkcijama LiveTrack in GroupTrack2, pametnimi obvestili, pošiljanjem sporočil med kolesarji in vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov
 • Pri uporabi s senzorjema moči in srčnega utripa spremlja kolesarski najvišji VO2 in čas regeneracije
 • Pri uporabi z merilniki moči Vector™ beleži funkcionalni prag moči (FTP) in dinamiko kolesarjenja
 • Avtonomija baterije: do 15 ur3

S kolesarskim računalnikom Edge 520 Plus lahko vadite pametneje in odkrivate nove poti. Ta kolesarski računalnik je opremljen z napredno navigacijo in izzivi, poleg tega pa ima svetel barvni zaslon, predhodno naloženo funkcijo Strava Live Segments in kolesarski zemljevid Garmin, ki omogoča usmerjanje zavoj za zavojem. Kolesarski računalnik Edge 520 Plus je opremljen z vsem potrebnim ne glede na to, ali raziskujete nove poti ali pa se naprezate do skrajnosti, da bi dosegli boljši čas na tekmovanju.

Napredna navigacija s kolesarskim zemljevidom Garmin

V kolesarskem računalniku Edge 520 Plus je predhodno naložen kolesarski zemljevid Garmin, vključeni pa so tudi navigacija zavoj za zavojem in navigacijska opozorila, ki vas obvestijo na ostre zavoje, ki so pred vami. Seveda je tudi dovolj pametna, da vas usmerja nazaj do načrtovane poti, če zavijete z nje, ali nazaj na začetek, če se želite prej vrniti domov.

Sporočila med kolesarji

Ko kateri od prijateljev odkolesari naprej ali zaostane, vam ni več treba prijeti telefona v roke ali si povzročati skrbi zaradi njega. Pošiljanje sporočil med kolesarji omogoča, da pošljete predhodno napisana sporočila iz svoje v drugo napravo Edge 520 Plus1. Sporočite prijateljem, ali jih boste dohiteli čez nekaj minut ali pa naj gredo naprej brez vas. Če vam je spustila pnevmatika ali potrebujete pomoč, lahko prijateljem, ki so združeni s funkcijo GroupTrack, pošljete sporočilo, da vas lahko najdejo.

Napredno spremljanje zmogljivosti

Kolesarski računalnik Edge 520 Plus je združljiv s senzorji s tehnologijo ANT+®, vključno s senzorji hitrosti, kadence in srčnega utripa. Za še več podatkov o zmogljivosti je naprava 520 Plus združljiva tudi z merilniki moči ANT+, vključno z merilnikom Vector 3 (na prodaj posebej). Naš edinstveni merilnik moči na pedalih meri skupno moč, uravnoteženost med levo in desno nogo ter kadenco. Beležite lahko tudi dinamiko kolesarjenja in si zagotovite boljši pregled nad svojo pripravljenostjo, vključno s tem, na kateri del pedala prenašate moč in kako je moč razporejena po celotnem obratu pedala.

Pri uporabi merilnika srčnega utripa na pasu (na prodaj posebej) so vam na voljo tudi različni fiziološki podatki. Oglejte si kolesarski najvišji VO2 in svetovalca za regeneracijo, ki analizira podatke in vam pove, koliko časa mora miniti, preden se lotite naslednje težke vožnje. S tem povezanim sistemom senzorjev, dodatne opreme, kolesarskega računalnika in analize po kolesarjenju v spletni skupnosti Garmin Connect™ lahko spremljate zmogljivost svojega telesa na posameznih vožnjah.

Prilagodite napravo

Kolesarski računalnik Edge 520 Plus lahko preprosto prilagodite z brezplačnimi programi, pripomočki in podatkovnimi polji v trgovini Connect IQ™Programi, kot je AccuWeather MinuteCast, vam povedo, kdaj bo prenehalo deževati, da si lahko vzamete čas za kolesarjenje. Takoj prikažite povratne informacije s programom MPA and Power v storitviXert na podlagi katerih lahko ugotovite, ali presegate največjo razpoložljivo moč. Priljubljene statistične podatke si lahko ogledate v različnih nastavljivih podatkovnih poljih na enem preglednem zaslonu.

Kolesarite sproščeno in brez skrbi

Kolesarski računalnik Edge 520 Plus je združljiv z družino naprav za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem Varia™ vključno z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi. Če te naprave združite s kolesarskim računalnikom Edge, na zaslonu omogočite opozarjanje na avtomobile, ki se približujejo, vozniki pa vas lažje opazijo. S funkcijo LiveTrack lahko prijateljem in družini omogočite, da spremljajo vašo lokacijo v realnem času, s funkcijo GroupTrack2 pa lahko s kolesarskimi prijatelji spremljate drug drugega, če se ločite. Kolesarski računalnik Edge 520 Plus je opremljen tudi s vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov, ki samodejno pošlje vašo lokacijo stiku v sili, če se znajdete v težavah.

Funkcija Strava Live Segments vam pomaga presegati meje zmogljivosti

Garmin in Strava vam omogočata še več načinov za preskušanje mej zmogljivosti. Še vedno lahko prejemate opozorila o začetku in koncu odsekov ter virtualno tekmujete s svojim najboljšim rezultatom ali prijatelji v storitvi Strava s preoblikovano sekundno primerjavo, ki prikazuje, koliko zmorete. Vendar zdaj lahko tudi vidite, kakšen je vaš trenutni dosežek v primerjavi z vašim osebnim rekordom, vašimi najnovejšimi dosežki ali osebnimi rekordi prijateljev. Za dobro mero pa še to. S predhodno naloženim programom Strava Routes iz trgovine Connect IQ lahko označene načrtovane poti brezžično pošljete v kolesarski računalnik Edge, zato lahko na priljubljenih odsekih Strava uporabljate navigacijo in hkrati tekmujete.

Prilagojen načrt razporeditve moči na tekmovanju v programu Best Bike Split

V predhodno naloženem programu Best Bike Split si lahko ogledate, kako spremembe teže, moči in upora vplivajo na zastavljeni čas na tekmovanju, in ustvarite popoln načrt razporeditve moči za tekmovanje. S programom Race Sync v storitvi Best Bike Split vas načrt razporeditve moči na tekmovanju vodi do najboljšega kolesarskega vmesnega časa do zdaj. Preprosto povežite račun Best Bike Split z napravo Edge 520 Plus in vse trenutne načrte tekmovanj boste imeli na dosegu roke. Ustvarite račun Best Bike Split.še danes.

Od načrtovanja do rezultatov s programom TrainingPeaks

S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ je uporaba načrtovane vadbe na vsaki vožnji tako preprosta kot vklop kolesarskega računalnika Edge 520 Plus. Predhodno naloženi program prenese dnevno vadbo v napravo Edge. Vodi vas skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po vadbi opravite sinhronizacijo s programom TrainingPeaks, da si ogledate podrobno analizo in izmerite napredek pri doseganju ciljev. Ustvarite brezplačen račun TrainingPeaks in začnite uporabljati brezplačen načrt vadbe.

Program Trailforks

S programom Trailforks lahko prenesete zemljevide stez, ki jih lahko na vožnji uporabljate brez povezave. Zemljevidi programa, ki zajemajo steze v več kot 80 državah, vključujejo topografske informacije, destinacije, toplotne zemljevide, razmere na poti, fotografije, videoposnetke in številne druge podatke. Ne glede na to, kje kolesarite, so vam na voljo najboljše in najnovejše informacije, da lahko načrtujete vožnjo, odkrivate nove steze in izboljšate izkušnjo kolesarjenja. Po združitvi s kolesarskim računalnikom Garmin Edge lahko do vseh najboljših prog programa Trailforks dostopate kar na krmilu.


1Pri združitvi zzdružljivim telefonom
2Pri združitvi zzdružljivim telefonom; ; GroupTrack lahko sledi do 50 kolesarjem.
3Pri običajni uporabi; avtonomija baterije je odvisna od uporabe

Splošno

Mere naprave, Š x V x G 49,0 × 73,0 × 21,0 mm
Velikost zaslona, Š x V 35,0 × 47,0 mm; diagonala 2,3 palca
Ločljivost zaslona, Š x V 200 x 265 slikovnih pik
Teža 62,5 g
Baterija akumulatorska litij-ionska baterija
Trajanje baterije do 15 ur
Nazivna vodotesnost IPX7
Barvni zaslon Da
Občutljiv sprejemnik Da

Zemljevidi in pomnilnik

Možnost dodajanja zemljevidov Da
Osnovni zemljevid Da
Točke poti/priljubljene/lokacije 200
Načrtovane poti 100
Zgodovina do 200 ur

Senzorji

Podpira GPS Da
GLONASS Da
Barometrični višinomer Da

Vsakodnevne pametne funkcije

Pametna obvestila Da
Upravljanje kamere VIRB® Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Prilagodljivi zasloni Da
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost) Da
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka) Da
Napredne vadbe Da
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) Da
Ocena najvišjega VO2 max Da
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) Da
Samodejno pomikanje Da
Physio TrueUp Da

Funkcije za kolesarjenje

Proge Da
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj) Da
Kolesarski zemljevid Garmin (kolesarski zemljevid ulic, ki omogoča načrtovanje poti) Da
Združljivo s senzorji Vector™ Da
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™) Da (snema podatke s hitrostjo približno 1 na sekundo)

Garmin Connect™

Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov): Da
Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v storitev Garmin Connect) Da

Dodatno

Dodatno
 • Opozorila (sproži alarm, ko dosežete cilj za čas, razdaljo, srčni utrip, kalorije): da
 • Združljiv s kolesarskim radarjem in lučmi Varia™: da
 • LiveTrack: da
 • Napredna analiza zmogljivosti in moči, vključno z novo funkcijo čas v območju, merjenjem FTP, kolesarskim VO2 ter regeneracijo in dinamiko kolesarjenja
 • Profil kolesarskega trenažerja za združljiv prikaz in upravljanje podatkov trenažerja
 • Naprava je združljiva z odseki za dinamično in spodbujevalno tekmovanje med kolesarjenjem: da
 • Temperaturno območje delovanja: od –20 do +55 °C
 • Povezane funkcije prek pametnega telefona: da
 • Povezovanje z elektronskim prestavljanjem Shimano Di2: da
 • Vremenska opozorila: da

1 Za napredne vadbe je potreben račun Garmin Connect

V Škatli:

 • Edge 520 Plus
 • Sprednji nosilec za poravnano namestitev
 • Standardni nosilec
 • Vrvica
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Priročniki

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia