Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

-35%

Edge 1030, Bundle

799.99€ 519.99€
Brezplačna dostava
-+

Postavite vprašanje o izdelku

Želim da se vprašanje ne objavi

Edge 1030, Bundle

Vrhunski kolesarski računalnik GPS z navigacijo in povezanimi funkcijami

 • 3,5-palčni kolesarski računalnik s celovitim naborom funkcij za navigacijo, zmogljivost in zavedanje o razmerah med kolesarjenjem
 • Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™ na podlagi podatkov o vožnji za milijone kilometrov v storitvi Garmin Connect™ prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih
 • Predhodno naloženi kolesarski zemljevid Garmin omogoča usmerjanje zavoj za zavojem in nova navigacijska opozorila
 • Novo pošiljanje sporočil med kolesarji1 omogoča, da ostanete v stiku z drugimi kolesarji v skupini
 • Postavite si izziv na vsaki vožnji z nanovo posodobljeno predhodno naloženo funkcijo Strava Live Segments
 • Avtonomija baterije: do 20 ur2, možnost podaljšanja do 40 ur z izbirnim prenosnim polnilnikom Garmin Charge™

Kolesarite dlje in močneje ter ostanite povezani s kolesarskim računalnikom GPS Edge 1030. Omogoča načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline, ki na podlagi podatkov o vožnji za milijone kilometrov prikaže najboljše načrtovane poti po cestah in brezpotjih. Če ste tekmovalec, se vozite v službo in po opravkih ali pa iščete dogodivščine – pripravili smo vam boljšo vožnjo.

Ustvarite vrhunsko kolesarsko središče

Naprava Edge 1030 vključuje najnovejša navigacijska orodja in je združljiva s široko ponudbo dodatne kolesarske opreme, s katero lahko merite ključne vidike zmogljivosti. Deluje tudi z dodatki za zavedanje o razmerah, ki pomagajo ustvariti varnejše okolje za kolesarjenje. Z Garminovimi izdelki lahko ustvarite popolno omrežje za kolesarjenje, vse pa se začne z napravo Edge.

Načrtovanje poti po priljubljenih poteh kolesarjev

Kolesarji so od ustanovitve spletne skupnosti Garmin Connect™ naložili podatke o vožnji za več milijonov kilometrov poti. Čas je, da se ti podatki uporabijo za tehnologijo načrtovanja poti po priljubljenosti Trendline. Ko naprava Edge 1030 ustvari vožnjo, najde najprimernejšo pot, saj izbira med cestami (in stezami), ki jih kolesarji najpogosteje uporabljajo. Uporabite lahko tudi izboljšani in prenovljeni Ustvarjalnik prog v storitvi Garmin Connect, s katerim lahko ustvarite dodatne načrtovane poti, ki so primerne za kolesarjenje, na podlagi podatkov o priljubljenosti.

Napredna navigacija s kolesarskim zemljevidom Garmin

Garmin vas vodi na cesti in po brezpotjih. V kolesarskem računalniku Edge 1030 je predhodno naložen kolesarski zemljevid Garmin, vključeni pa so tudi navigacija zavoj za zavojem in nova navigacijska opozorila, ki vas obvestijo na ostre zavoje, ki so pred vami. Med kolesarjenjem lahko prikažete podatke o višini, si ogledate destinacije in poiščete naslove. Načrtovano pot lahko ustvarite tudi z načrtovanjem povratnih poti. V napravo Edge 1030 samo vnesite razdaljo in začetno smer, naprava pa vam na izbiro ponudi do tri načrtovane poti. Seveda je tudi dovolj pametna, da vas vodi nazaj do načrtovane poti, če zavijete z nje. Pri načrtovanju dolgih poti se lahko zanesete na napravo Edge 1030. Baterija jo napaja do 20 ur, z novim vgrajenim baterijskim sklopom Garmin Charge pa naprava Edge zmore tako dolge vožnje kot vi.

Sporočila med kolesarji

Ko kateri od prijateljev odkolesari naprej ali zaostane, vam ni več treba prijeti telefona v roke ali si povzročati skrbi zaradi njega. Pošiljanje sporočil med kolesarji omogoča, da pošljete predhodno napisana sporočila iz svoje naprave Edge 1030 v drugo napravo Edge. Sporočite prijateljem, ali jih boste dohiteli čez nekaj minut ali pa naj gredo naprej brez vas. Če vam je spustila pnevmatika ali potrebujete pomoč, lahko prijateljem, ki so združeni s funkcijo GroupTrack3, pošljete sporočilo, da vas lahko najdejo.

Pametna povezljivost

Z napravo Edge 1030 ostanete povezani tudi na druge načine. Na zgrešene telefonske klice ali besedilna sporočila odgovorite s predhodno napisanimi sporočili4, kot je na primer "Kmalu bom doma". Družini, prijateljem in celo drugim kolesarjem, s katerimi kolesarite skupaj, prihranite skrbi in jim omogočite, da spremljajo vaše vožnje v realnem času s funkcijama LiveTrack in GroupTrack. Izkoristite samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, prenesite brezplačne programe in pripomočke iz trgovine Connect IQ™ ter se povežite z omrežjem Wi-Fi® za lažje posodabljanje programske opreme.

Kolesarite sproščeno in brez skrbi

Naprava Edge 1030 je združljiva z našim novim nosilcem za poravnano namestitev, pri kateri je naprava poravnana s krmilom in ni nad njim. Ne samo, da ima naprava Edge tako tanjši profil, temveč nosilec omogoča tudi preprost odklop izbirne dodatne opreme, kot je prenosni polnilnik Garmin Charge ali katera koli naprava za zavedanje o razmerah med kolesarjenjem iz družine Varia™ . Naprava Edge 1030 je združljiva z radarjem za spremljanje dogajanja za kolesom in pametnimi kolesarskimi lučmi Varia, ki pomagajo ustvariti varnejše okolje za kolesarjenje. Opremljena je tudi s funkcijo zaznavanja dogodkov5, ki samodejno pošlje vašo lokacijo stiku v sili, če se znajdete v težavah.

Funkcija Strava Live Segments vam pomaga presegati meje zmogljivosti

Garmin in Strava vam omogočata še več načinov za preskušanje mej zmogljivosti. Še vedno lahko prejemate opozorila o začetku in koncu odsekov ter virtualno tekmujete s prijatelji v storitvi Strava s preoblikovano sekundno primerjavo, ki prikazuje, koliko zmorete. Vendar zdaj lahko tudi vidite, kakšen je vaš trenutni dosežek v primerjavi z vašim osebnim rekordom, vašimi najnovejšimi dosežki ali osebnimi rekordi prijateljev. Poleg tega si z novo funkcijo za raziskovanje odsekov lahko ogledate priljubljene in vodilne odseke v bližini neposredno v napravi Edge.

Od načrtovanja do rezultatov s programom TrainingPeaks

S programom TrainingPeaks iz trgovine Connect IQ je uporaba načrtovane vadbe na vsaki vožnji tako preprosta kot vklop naprave Edge 1030. Predhodno naloženi program prenese dnevno vadbo v napravo Edge. Program TrainingPeaks vas vodi skozi vadbo v realnem času, vključno s ciljno intenzivnostjo in trajanjem intervalov. Po vadbi opravite sinhronizacijo s programom TrainingPeaks, da si ogledate podrobno analizo in izmerite napredek pri doseganju ciljev. Ustvarite brezplačen račun TrainingPeaks in začnite uporabljati brezplačen načrt vadbe (v angleščini).

Prilagojen načrt razporeditve moči na tekmovanju v storitvi Best Bike Split

V storitvi Best Bike Split si lahko ogledate, kako spremembe teže, moči in upora vplivajo na zastavljeni čas na tekmovanju, in ustvarite popoln načrt razporeditve moči za tekmovanje. S programom Race Sync v storitvi Best Bike Split vas načrt razporeditve moči na tekmovanju vodi do najboljšega kolesarskega vmesnega časa do zdaj. Preprosto povežite račun Best Bike Split z napravo Edge 1030 in vse trenutne načrte vadbe boste imeli na dosegu roke. Ustvarite brezplačen račun Best Bike Split (v angleščini) še danes in začnite načrtovati popolno strategijo za tekmovanje.

Spremljajte zmogljivost, vadbo in regeneracijo

Kako učinkovit je vaš trenutni načrt vadbe? Naprava Edge 1030 vam pomaga spremljati vadbo in regeneracijo, zato se lahko bolje pripravite na kolesarsko dirko ali maraton. Stanje vadbe je novo orodje za spremljanje zmogljivosti, ki samodejno oceni nedavno zgodovino vaj in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, najvišja ali čezmerna. Novi anaerobni učinek vadbeomogoča vpogled v ključno razsežnost vadbe, saj vam pokaže, kako vadba izboljšuje vašo sposobnost za premikanje meja. Ogledate si lahko tudi skupno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe.

Prilagodite napravo

Napravo Edge 1030 lahko preprosto prilagodite z brezplačnimi programi, pripomočki in podatkovnimi polji v trgovini Connect IQ. Programi, kot je AccuWeather, vam povedo, kdaj bo prenehalo deževati, da si lahko vzamete čas za kolesarjenje. Takoj prikažite povratne informacije s programom MPA and Power v storitvi Xert, na podlagi katerih lahko ugotovite, ali presegate največjo razpoložljivo moč. Priljubljene statistične podatke si lahko ogledate v različnih nastavljivih podatkovnih poljih na enem preglednem zaslonu.

1Pri združitvi z združljivim telefonom
2Avtonomija baterije je odvisna od uporabe.
3Pri združitvi z združljivim telefonom; GroupTrack lahko sledi do 50 kolesarjem
4Na voljo samo v napravah Android.
5Pri združitvi z združljivim telefonom; V osnovi namenjen cestni vožnji.
6Potrebno je članstvo v storitvi Strava Summit.

Specifikacije:

Splošno

Mere naprave, Š x V x G 58 × 114 × 19 mm
Zaslon na dotik Da
Velikost zaslona, Š x V 58 × 114 × 19 mm; diagonala 88,9 mm
Ločljivost zaslona, Š x V 282 × 470 slikovnih pik
Teža 123 g
Baterija akumulatorska litij-ionska baterija
Trajanje baterije do 20 ur
Nazivna vodotesnost IPX7
Barvni zaslon Da

Zemljevidi in pomnilnik

Možnost dodajanja zemljevidov Da
Osnovni zemljevid Da
Prostor za shranjevanje in zmogljivost napajanja 16 GB plus microSD™
Točke poti/priljubljene/lokacije 200
Načrtovane poti 100 prog
Zgodovina up to 200 hours

Funkcije ure

Funkcije ure da

Senzorji

Podpira GPS Da
GLONASS Da
Barometrični višinomer Da
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov) Da

Vsakodnevne pametne funkcije

Pametna obvestila Da
Upravljanje kamere VIRB® Da

Funkcije za sledenje dejavnostim

Izračunava porabljene kalorije Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Prilagodljivi zasloni Da
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost) Da
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka) Da
Napredne vadbe Da
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) Da
Ocena najvišjega VO2 max Da
Training Effect (aerobni) Da
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) Da
Virtual Racer™ Da
Samodejno pomikanje Da
Physio TrueUp Da

Funkcije za kolesarjenje

Proge Da
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj) Da
Kolesarski zemljevid Garmin (kolesarski zemljevid ulic, ki omogoča načrtovanje poti) Da
Združljivo s senzorji Vector™ Da
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™) Da

Garmin Connect™

Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov): Da
Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v storitev Garmin Connect) Da

Dodatno

Dodatno
 • Povezljivost: Wi-Fi®, ANT+™, Bluetooth®
 • Senzor osvetlitve okolice
 • Možnost uporabe povezanega senzorja za merjenje moči med kolesarjenjem
 • Natančna nastavitev prek programa
 • Fiziološke meritve
 • Napredni parametri moči
 • Odseki: Strava
 • Povezane možnosti: nalaganje, LiveTrack, vreme, obvestila, zaznavanje dogodkov, GroupTrack, zvočni pozivi, pošiljanje sporočil med kolesarji
 • Dostop do programov drugih razvijalcev: v trgovini Connect IQ, vključno s predhodno naloženima funkcijama Strava in TrainingPeaks
 • Predhodno naložen kolesarski zemljevid Garmin
 • Merjenje FTP/W/kg
 • Stanje vadbe/obremenitev pri vadbi
 • Navigacija z napravo, programi, načrtovanjem poti po priljubljenosti in ponovnim izračunom
 • Odprt programski vmesnik je na voljo pri izbranih partnerjih

V Škatli:

 • Edge 1030
 • Vrhunski merilnik srčnega utripa
 • Senzor kadence
 • Senzor hitrosti
 • Nosilca (standardni in podaljšani sprednji)
 • Kabel USB
 • Vrvica
 • Dokumentacija

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo adria d.o.o. | Samoborska cesta 134 10000 Zagreb, Hrvaška | EMŠO: 12791380945 | DDV SI76858812 | MBS: 08760884 | Trgovsko sodišče v Zagrebu