Cena

Prvotno: 99.95 €

-47% Akcija
52.00 € Prihranek:
47.95 €
Vključ. DDV
Ta izdelek dostavimo brezplačno

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Zmagovalna kombinacija, ki vam bo pomagala doseči cilj.

Naj zdravje postane navada z enostavno pametno zapestnico, ki ponuja 24/7 spremljanje srčnega utripa, aktivnih minut, aktivnosti ter spanja, do 10 dni trajanja baterije in več.** Ustvarjena je, da vas vodi, spodbuja, slavi vaš uspeh in vas ohranja na poti proti vaši ciljni telesni teži in telesni pripravljenosti.

24/7 spremljanje srčnega utripa

S pomočjo 24/7 spremljanja srčnega utripa boste lahko bolje izkoristili treninge, si ogledali območja srčnega utripa, spremljali spalne faze in točneje ocenili porabo kalorij.

Srčni utrip v mirovanju

Nosite fitbit inspire 2 cel dan in vso noč za beleženje vašega srčnega utripa v mirovanju in spremljanje vzorcev vašega srčnega utripa v daljših časovnih obdobjih.

Vaje nadzorovanega dihanja

Fitbit inspire 2 vam pomaga najti trenutke sprostitve v dnevu z vajami nadzorovanega dihanja, ki so prilagojene po meri uporabnika na podlagi srčnega utripa. Alt za premium: privoščite si trenutke sprostitve v svojem dnevu z vajami nadzorovanega dihanja po meri uporabnika na inspire 2 in premium vajami čuječnosti v fitbit aplikaciji.

Spremljanje mesečnih ciklov

Poglobite poznavanje svojega telesa z uporabo zapestnice s fitbit aplikacijo za sledenje ciklom, beleženje simptomov in drugo.

Vnos hrane

Za najboljše rezultate v fitbit aplikaciji beležite svoj vnos hrane in primerjate količino zaužitih kalorij s porabljenimi kalorijami, ko napredujete proti svojim ciljem.

Spremljanje aktivnih minut

Nabirajte aktivne minute za čas v ciljnem območju srčnega utripa in spremljajte, do kakšne mere izpolnjujete priporočilo 150 minut tedenske aktivnosti, ki požene kri po žilah.

Celodnevno spremljanje aktivnosti

Vsak del vašega dneva prispeva k doseganju vaših ciljev, zato fitbit inspire 2 beleži korake in porabljene kalorije skozi ves dan.

Območja srčnega utripa

Inspire 2 za vas oblikuje območja srčnega utripa na podlagi vaše starosti in srčnega utripa v mirovanju, da vas obvešča, ali ste v območju kurjenja maščobe, kardio območju ali območju vrhunca.

Raven kardiološke zmogljivosti

Preverite svojo raven kardiološke zmogljivosti v fitbit aplikaciji in si oglejte podatke o svoji zmogljivosti ter nasvete za njeno izboljšanje.

Vodoodpornost + beleženje plavanja

Inspire 2 je vodoodporna, tako da jo lahko nosite pod tušem, v bazenu in drugod. poleg tega samodejno beleži, kako dolgo ste plavali.**

Tempo in razdalja v realnem času

Povežite inspire 2 z gps-om svojega telefona, da boste med sprehodi, teki, pohodi in kolesarjenjem tempo in razdaljo v realnem času lahko spremljali na svojem zapestju.

Več kot 20 načinov vadbe + pametno sledenje

Izberite izmed več kot 20 načinov vadbe za pridobivanje statistik v realnem času med svojimi treningi - ali pustite, da pametno sledenje samodejno prepozna in začne beležiti vašo vadbo.

Celodnevna poraba kalorij

Na inspire 2 ali v fitbit aplikaciji preverite, koliko kalorij ste porabili preko dneva, da boste lahko vzdrževali ustrezno prehrano.

Opomniki za razgibavanje

prejemajte prijazne opomnike, ki vas bodo spodbudili, da pretegnete noge in naredite vsaj 250 korakov vsako uro - in si prislužite pohvalo, ko dosežete ciljnih 250 korakov!

Spalne faze

Oglejte si trajanje rahlega, globokega in rem spanca in v aplikaciji pridobite nasvete za izboljšanje kakovosti spanca.

Ocena spanca

Ocena spanca je hiter in enostaven način za pridobitev podatka o tem, kako dobro ste spali, spremljanje dolgoročnih spalnih vzorcev in proslavljanje vašega napredka, ko se zbudite polni energije.

Tihi alarmi

Naj bodo jutra bolj mirna. nastavite tihi alarm v fitbit aplikaciji in inspire 2 vas bo zbudila s tihim vibriranjem na vašem zapestju.

Način spanja

Preden zaspite, vklopite način spanja za izklop zaslona in obvestil, da svetloba in vibracije iz vaše zapestnice ne bodo motile vašega spanca.

Do 10-dnevno trajanje baterije

Z do 10-dnevnim trajanjem baterije bo fitbit inspire 2 cel dan in vso noč skrbela za navdih brez postanka za polnjenje. odvisno od uporabe in drugih dejavnikov.

Način ne moti

Način delovanja ne moti uporabite, kadar želite preko dneva utišati obvestila o klicih, sporočilih, obvestila koledarja in drugih aplikacij.

Obvestila

Prejemajte obvestila o klicih, sporočilih, obvestila aplikacij s pametnega telefona, opomnike iz koledarja in obvestila uporabnih aplikacij, kot sta vreme in časovnik. hkrati lahko pošiljate hitre odgovore na sporočila (le android). na voljo, ko je telefon v bližini.

Aerodinamičen dizajn

Z vitkim dizajnom in oled zaslonom na dotik z osvetlitvijo ozadja je inspire 2 elegantna, aerodinamična in udobna zapestnica za nošenje ves dan in vso noč.

Prikazi ure

Prilagodite inspire 2 svojemu slogu z izbiro najljubšega prikaza ure - na voljo je nekaj za vsako priložnost in stil.

Fitbit aplikacija

Inspire 2 se samodejno sinhronizira z večino priljubljenih telefonov in tablic za ogled statistik, vzorcev in napredka v fitbit aplikaciji.

Specifikacije in primerjava

Lastnosti
Inspire 2
Charge 4
Versa 2
Versa 3
Sense
Življenjska doba baterije v dneh*
10
7
6
6
6
Vodotestnost
50 m
50 m
50 m
50 m
50 m
Sledenje korakov in razdalje
Da
Da
Da
Da
Da
Spremljanje spanja in rezultati spanja
Da
Da
Da
Da
Da
Srčni utrip 24/7
Da
Da
Da
Da
Da
Aktivne cone v minutah
Da
Da
Da
Da
Da
Obvestila sporočil, klicev in aplikacij
Da
Da
Da
Da
Da
Spotify - upravljanje in povezovanje**
-
Da
Da
Da
Da
Fitbit Pay***
-
Da
Da
Da
Da
Vgrajeni GPS
-
Da
-
Da
Da
Na stotine aplikacij in ozadij +
-
-
Da
Da
Da
Glasovno odgovarjanje na sporočila****
-
-
Da
Da
Da
Spremljanje stresa s senzorjem EDA
-
-
-
-
Da
Obvestila o zdravju srca
-
-
-
-
Da
Senzor temperature kože v zapestju
-
-
-
-
Da

Pakiranje

  • Fitbit Inspire 2
  • Vključeni pasovi velikosti S in L.

Napišite mnenje

    DA     NE 
Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar.

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia