Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Dostava

Pogoji dostave

Dostava blaga se opravi z ekspresno dostavo v roku 3 delovnih dni. Če so izdelki na voljo se dobava opravi v 48 urah po prejemu naročila. Uporabnik bo o načinu dostave obveščen v trenutku naročila blaga (elektronsko ali po telefonu, odvisno od nakupa katerega stranka izbere). Če blago ni na voljo, bo prodajalec obvesti kupca (pisno ali po telefonu) o možnosti dostave. Kupec lahko nato sprejme nov datum dostave ali prekliče naročilo. Če kupec prekliče naročilo, bo prodajalec  vrnil kupnino najkasneje v 30 dneh od trenutka, ko je prišlo do zamude, plus zamudne obresti. Kupec je dolžan pri pridobivanju blaga, preveriti, za morebitno škodo in jih takoj reklamirati, pri dostavljalcih , ali takoj zavrniti prevzeto pošiljko, na kateri so vidne poškodbe.

Drugi pogoji dostave

Proizvodi se pakira tako, da jih običajne manipulacije v prometu ne morejo poškodovati. Kupec je pri prevzemanju izdelka,dolžan  preveriti, za kakršno koli škodo in takoj reklamirati pri dostavljalcu, kar pomeni da mora zavrniti paket ki ima vidne zunanje poškodbe. Blago je zavarovano pred izgubo pri dostavi.

Stroški dostave

Poštnina za naročila nad  39,99 EUR  je popolnoma brezplačna, za naročila pod  39,99 EUR pa poštnina znaša 3,99 EUR. 

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia