Cena

29.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Creatine Monohydrate

Kreatin monohidrat je idealen proizvod širokega razpona potrošnikov, od bodybuilderjev do šprinterjev, najvažnejši pa je za tiste kateri želijo poboljšati svojo moč, hitrost in čisto telesno maso. Je predmet številnih študij in dokazano pomaga pri povečanju moči in čiste mišične mase. Kreatin monohidrat se je tako izkazal kot izvrsten v povečanju telesnih performansov in v kratkotrajnih vadbah visoke intezitete.

Kreatin pomaga telesu v proizvodnji nivoja ATP-ja(adenozin trifosfat) kateri je kemijsko potreben za učinkovito ustvarjanje mišičnih kontrakcij. Večja vrednost ATP-ja lahko ultimativno privede do izboljšanja moči in vzdržljivosti.

Kreatin Monohidrat je najfleksibilnejša in najokusnejša oblika kreatina, ki je sploh dostopna. Poleg tega je varen, zdrav in ne povzroča nobenih negativnih učinkov.

Ključne prednosti:

  • Dvigne rast vrednosti ATP-ja za povečanje čiste mišične mase
  • Pomaga pri ohranjanju energije pri telesnih aktivnostih
  • Dokazano poveča moč in vzdržljivost

Uporaba: Zmešajte  pol serviranja(2,5 g) z vodo, in ga zaužijte 1 krat dnevno *po 8 tednih si vzamite en teden pavze-

*Blagodejen učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g kreatina. Kreatina ne smejo uporabljati nosečnice, doječe matere in osebe mlajše od 16 let! Zaužitje lahko pripelje do povečanja telesne mase zaradi nabiranja vode v mišicah.

Priporočene dnevne doze ne smejo biti prekoračene. Dodatek k prehrani ni nadomestek ali zamena za uravnoteženo prehrano.

Sestava:

1 serviranje (2,5 g) vsebuje: Creatine Monohydrate 2,5 g

Sestavine: 100% Creatine Monohydrate

Pakiranje:

500 g

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia