Cena

17.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Za dodatno intenzivnost in napredek pri treniranju!

Ne glede na to ali daješ svoj maksimum v fitnesu, na tekaški stezi, v naravi ali na terenu, za dodatno energijo in nove možnosti potrebuješ kreatin! Me:First kreatin monohidrat je izdelan po najnovejši formuli, ki je odobrena iz strani nutricionistov, z namenom da bi vsak trening in aktivnost postala naprednejša!

Na prvem mestu za dodatno moč!

Kreatin je je spojina treh aminokislin: L-arginina, glicina in L-metonina, ki predstavlja 1% celotnega volumna človeškega telesa. V človeškem organizmu, ki ga tudi sam proizvaja, ga največ najdemo v mišicah, lahko pa ga najdemo tudi v mozgu. Količine kreatina, ki ga lahko pridobimo iz hrane (rdeče meso, ribe in morski sadeži) so minimalne, ter ga je za želene rezultate potrebno jemati kot prehranski dodatek.

Zaradi tega je tukaj Me:First kreatin monohidrat! Vsebuje 100% kreatin monohidrat, ki povečuje telesne zmožnosti pri zaporednih kratkotrajnih visoko intenzivnih vajah. Pozitiven učinek kreatine se doseže z dnevnim vnosom 3g, kar je hkrati tudi priporočena dnevna doza. Prav tako je dokazano, da lahko kreatin izboljša učinek treninga moči na mišično moč pri osebah starejših od 55 let. Pozitiven učinek se tudi tukaj doseže z dnevnim vnosom 3g kreatina, ob izvajanju trenina moči minimalno trikrat tedensko, z intenziteto min. 65-75% največje obremenitve pri enem ponavljanju.

Kreatin, ki ruši mite!

ME:First Creatine Monohydrate ruši mite. Kreatin ni ustvarjen, da bi napihnil mišice, temveč da bi unapredil tvoj trening, ter dal mišicam dodatno moč. Kreatin je ob tem tudi prehranski dodatek primeren za vse – ženske, moške, profesionalce, amaterje, reakreativne športnike, starejše, mlajše ljudi, saj vsakdo potrebuje dodatno energijo!

Kako in kdaj ga jemati?

Priporočljiva je uporaba 3g kreatina neposredno pred ali po treningu, raztopljenega v vodi ali drugem najljubšem napitku.

Kot opomba za konec, kljub temu da je namenjen skorajda vsem, pa kreatin ni primeren za osebe, ki so mlajše od 16 let, nosečnice, ter doječe matere. Prav tako lahko konzumiranje kreatina privede do povečanja telesne teže zaradi zbiranja vode v mišicah.

Uporaba:

Vliti 200 ml vode ali shaker, dodati 1 merico (3 g) prahu, dobro pretresti in konzumirati 30 minut pred ali takoj po treningu.

Prehranski dodatek ni nadomestilo ali zamenjava uravnotežene prehrane. Hranite izven dosega majhnih otrok. Opozorilo: Priporočene dnevne doze ne smete prekoračiti. ** Kreatin ne smejo uporabjati nosečnice, doječe matere in osobe mlajše od 16 let! Uporaba lahko povzroči povečanje telesne mase z zbiranjem vode v mišicah.

Sestava:

Sestavine v priporočeni dnevni dozi

3 g (% PU*)

100 g

Energijska vrednost

51 kJ / 12 kcal (1 %)

1 700 kJ / 400 kcal

Kreatin monohidrat

3 g

100 g

* Priporuočeni vnos za povprečno odraslo osebo (8 400 kJ / 2 000 kcal)

Sestavine: Kreatin** monohidrat.

Opozorilo: Priporočene dnevne doze ne smete prekoračiti. ** Kreatin ne smejo uporabjati nosečnice, doječe matere in osobe mlajše od 16 let! Uporaba lahko povzroči povečanje telesne mase z zbiranjem vode v mišicah.

Informacije o alergenih: Lahko vsebuje sledi jajc, listne zelene, sulfitov, rib, rakov in oreščkov.

Pakiranje:

250 g

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia