BOSU

Predstavljanje enega od najinovativnejših izdelkov, ki jo je fitnes industrija videla se je izkazalo kot začetek poti, ki se še naprej širi, oblikuje in opredeljuje funkcionalni trening.

Izum Davida Wecka, BOSU® Balance Trainer je bil predstavljen leta 2000 in je hitro postal eden od najuspešnejših proizvodov za kondicijski trening na svetu. Prvotno ime »BOSU« je okrajšava za "Both Sides Up". Kar pomeni, da se BOSU® Balance Trainer lahko uporablja s katere koli strani, kupole ali platforme. Danes se izraz za »BOSU« razvil zunaj izdelka in pomeni » obe strani izkoriščene« oz. previden pristop k vadbi, ki je korak naprej od tradicionalnega.

BOSU® proizvodi so znani v celotni industriji po treningih ravnotežja, boljši prilagodljivosti in kardio vadbi. Imajo izjemno sloves pri gradnji moči in izboljšanju športnih veščin.

BOSU® trening omogoča, da ko stopite na BOSU® Balance Trainer ali se premaknete z BOSU® Ballast® Ball dobite vse kar ste si kadar koli želeli od pripomočkov za trening. Dobite tudi več kot inteligentno metodo treninga, ki presega katero koli fitnes opremo.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia